AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Citroën Carstore - izaberi online tvoj novi Citroën i odmah uživaj u vožnji!

Citroën Carstore - izaberi online tvoj novi Citroën i odmah uživaj u vožnji!

U želji da kupcima omogući bezbedan i transparentan pristup Citroën predstavlja novu pogodnost izbora i kupovine vozila iz fotelje...

Na sajtu carstore.citroen.rs lako i jednostavno može da se pregleda kompletna ponuda Citroën vozila koja su odmah dostupna za isporuku.


Nova platforma detaljno predstavlja više od 100 odmah dostupnih Citroën vozila, a ponuda se odnosi na putničke, biznis i komercijalne modele. Svaka strana prikazuje sliku, promotivnu cenu, iznos popusta i sve karakteristike vozila pa je izbor jednostavan i zabavan.


Za kupce koji se odluče za nabavku vozila putem kredita ili lizinga obezbeđeni su izuzetno povoljni uslovi i veoma niske kamatne stope. Ponuda se odnosi i na fizička i na pravna lica.


Na carstore.citroen.rs mogu online da se iskoriste promotivne cene i sjajni uslovi finansiranja za odmah dostupna vozila, a ponuda se ažurira na dnevnom nivou. Ovo je sjajna prilika za sve koji žele da odmah voze svoj novi Citroën!


PR

Meet the S-Class DIGITAL: Luksuz i dobrobit

Meet the S-Class DIGITAL: Luksuz i dobrobit

Moderni luksuz dostiže novi nivo u unutrašnjosti S-Klase. Dizajneri su stvorili ambijent za prijatan osećaj sa „lounge“ karakterom koji je obeležen elegancijom, visokim kvalitetom i lakoćom...

123456. . .1470
Milos Pavlovic - Lamborghini Super Trofeo
Slika nedelje