AutoMAGAZIN - Vesti

www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Toyotina postprodajna akcija - Uđite spremni u proleće i leto

Toyotina postprodajna akcija - Uđite spremni u proleće i leto

Vlasnici Toyotinih vozila od danas mogu da iskoriste posebne pogodnosti za usluge, rezervne delove i originalnu dodatnu opremu...

Preporučuje se održavanje u ovlašćenoj servisnoj mreži jer se na taj način najbolje čuva vrednost investicije i garantuje kvalitet radova i ugrađenih delova i opreme

Zimski uslovi eksploatacije ostavili su brojne tragove na vozilima, pandemija je održavanje i negu potisnula u drugi plan, pa je pravo vreme da se vlasnici posvete tekućem održavanju ali i zaštiti i unapređenju praktičnosti njihovih automobila.

Velika postprodajna kampanja poručuje „Toyotini automobili zaslužuju Toyotin servis“. To u praksi konkretno znači:

- da će klijenti uvek biti ljubazno dočekani i usluženi;
- da će se vozilo zajednički pregledati i porazgovarati o njemu;
- da će vozilo servisirati obučeni Toyotini mehaničari;
- da će se ugrađivati samo originalni delovi, oprema i ulja s Toyotinom garancijom proizvođača;
- da će se kontrola kvaliteta obavljati nakon svakog servisa;
- da će račun biti detaljno obrazložen;
- da se sa završetkom radova i preuzimanjem vozila klijent ne zaboravlja;

Toyotina postprodajna akcija - Uđite spremni u proleće i leto

Korona virus naterao nas je na posebne mere sigurnosti, ali i ukazao na neophodnost zaštite disajnih organa. S porastom temperatura i većim korišćenja klima uređaja, antibakterijski tretman dobija na posebnom značaju. Ventilacioni kanali i izmenjivači toplote (kondenzator i isparivač) mesta su čija zamračenost posebno pogoduje razvoju bakterija i gljivica. Tretman specijalnim sredstvima će uništiti štetne mikroorganizme, sprečiti njihov razvoj u narednih šest meseci i zaštiti zdravlje vozača i putnika.

Servis klima uređaja (s rashladnim fluidom R123) u ovoj servisnoj kampanji košta 35 EUR, a sa antibakterijskim tretmanom i zamenom polen filtera cena kreće od 75 EUR. Standardni polen filter može da se nabavi od 26 EUR, dok aktivni polen filter, koji zadržava 25 odsto više uobičajenih zagađivača i neutrališe štetne gasove i neprijatne spoljne mirise, staje od 37 EUR.

Na put se često ne može bez krovnih nosača, a njihova pojedinačna cena zavisi od modela vozila i kreće se od 124 (Proace & Proace Verso) do 182 EUR (C-HR). Kuke za vuču, s elektro instalacijom i ugradnjom, koštaju od 540 (Hilux) do 779 EUR (RAV4). Cena za krovni nosač bicikla kreće od 139 EUR, a za krovni kofer (Thule) od 507 EUR.

Zaštita unutrašnjeg prostora gumenim patosnicama košta od 51 EUR, a poda prtljažnika gumenom oblogom od 46 EUR.

Toyota Protect, revolucionarni premaz koji je potekao iz istraživanja svemirske agencije NASA, pruža visok nivo zaštite površina vozila i lakše održavanje čak pet godina. Tretman karoserije košta 179 EUR, enterijera 64 EUR a točkova 39 EUR.

Cene su navedene u evrima a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) na dan uplate. Vlasnici Toyotinih vozila više informacija mogu da dobiju od ovlašćenih servisera čiji kontakti su dostupni na zvaničnoj web adresi www.toyota.rs.

PR

Škoda Srbija zabeležila veliki napredak

Škoda Srbija zabeležila veliki napredak

Događaj „Importer of the Year“, koji se svake godine održava u češkoj prestonici, ove godine je po prvi put održan online. Predstavnici svih zemalja sveta su putem video veze pratili ovaj događaj...

Kijin novi inteligentni ručni menjač (iMT)

Kijin novi inteligentni ručni menjač (iMT)

Kao prvi na svetu združili 48-voltni laki hibrid sa menjačem ‘clutch-by-wire’
Kia Motors je razotkrila više detalja o svom novom inteligentnom ručnom menjaču (iMT -intelligent Manual Transmission), namenjenom Kijinim različitim lakim hibridima (MHEV)...

123456. . .1466
Mercedes-AMG E 63 S (2021)
Slika nedelje