AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Nova Toyota Corolla TREK

Nova Toyota Corolla TREK

Nova varijanta TREK biće dostupna samo na bazi Corolle Touring Sports, s izborom 1.8 ili 2.0-litarskog hibridnog pogona. Odražava rastuću popularnost crossover vozila, robustnog izgleda u evropskom C-segmentu...

Nova Toyota Corolla TREK

Dizajnirana da privuče ljude koji uživaju u aktivnom načinu života i aktivnostima na otvorenom, Corolla TREK je pokrenula saradnju između Toyote i Trek Bicycle. Ovo partnerstvo okuplja dva brenda koji imaju slične ekološke vrednosti kako bi ponudili komplementarna rešenja mobilnosti.

Nova Toyota Corolla TREK

Osnovan 1976. godine, Trek Bicycle je jedan od najpopularnijih svetskih biciklističkih brendova koji trenutno prodaje oko 1,5 miliona bicikala godišnje na globalnom nivou. Pored proizvodnje visoko efikasne biciklističke opreme, Trek koristi bicikle da razbije barijere koje sprečavaju ljude da žive sretniji, zdraviji i aktivniji život.

Nova Toyota Corolla TREK

Utvrđujući svoje partnerstvo, Toyota je potpisala ugovor sa Trekom, tako da će Corolla TREK biti oficijelno vozilo podrške za Trek-Segafredo World Tour muške i ženske timove Treka, tokom evropskih biciklističkih trka.


Ciljanjem na porodice koje vode aktivan život, s hobijima na otvorenom, Corolla TREK ima 20 milimetara viši klirens. Ona se zasniva na Corolla Touring Sports praktičnoj verziji s jedinstvenim elementima crossover stila. Donosi 17-inčne aluminijumske naplatke, zatamnjena zadnja stakla, svetla za maglu i LED svetla.

Nova Toyota Corolla TREK

Corolla TREK je opremljena sa sedmoinčnim TFT infotainment ekranom, dvoslojnim sedištima i odgovarajućim dekorativnim elementima. Toyota Corolla TREK očekuje se u prodaji već od avgusta ove godine.


PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje