AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Porsche 911 u finalnoj fazi razvoja (FOTO)

Porsche 911 u finalnoj fazi razvoja (FOTO)

Pripreme najnovije generacije modela Porsche 911 traju prilično dugo, a potencijalni kupci su postali nestrpljivi. Zato nas je kompanija iz Stuttgarta "počastila" fotografijom sa testiranja...

Razvojno odeljenje kompanije Porsche pripremilo je finalni program testiranja, kroz koji prolazi nova generacija slavnog modela 911. Automobil prolazi testove u izazovnim vremenskim uslovima, u različitim klimatskim zonama, u kojima se ispituje fukcionalnost vozila.


Novi Porsche 911 vozi se u uslovima ekstremno visokih temperatura, kao i u uslovima visokih planinskih prevoja, od kojih se neki nalaze na nadmorskoj visini od preko 4 000 metara.


Porshe želi da bude suiguran, da je urađeno sve da se eliminiše mogućnost pregrevanja sistema hlađenja i sistema podmazivanja, kao i mogućnosti problema sa elektronikom i displejima.


Kada nam stiže novi Porsche 911? Nemački proizvođač još ranije je potvrdio, da će oficijelna premijera biti održana u Los Angelesu, koji se održava u terminu od 30. novembra do 9. decembra.


Automagazin.rs

Toyotine premijere u Šangaju - Toyota ubrzava elektrifikaciju

Toyotine premijere u Šangaju - Toyota ubrzava elektrifikaciju

Toyota planira da tokom prve polovine 2020. na globalnom nivou u ponudu uvede više od 10 modela koje pokreće struja iz akumulatora i stalno se kreće napred u popularizaciji elektrifikovanih vozila, postavljajući cilj prodaje više od 5,5 miliona elektrifikovanih vozila na globalnom nivou do 2030. godine...

123456. . .1412
 Volkswagen ID. ROOMZZ
Slika nedelje