AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Nova Honda CR-V ekskluzivno predstavljena u Srbiji

Nova Honda CR-V ekskluzivno predstavljena u Srbiji

Peta generacija modela HONDA CR-V nedavno je predstavljena domaćoj publici na ekskluzivnoj promociji u BelExpo centru...

Nova Honda CR-V ekskluzivno predstavljena u Srbiji

Ovaj model predstavlja najsavremeniji i najnapredniji SUV koji je HONDA ikada napravila i u svojoj petoj generaciji, sofisticiranost i iskustvo vožnje, podiže na još viši nivo u odnosu na prethodni model. Uz čitav niz unapređenja – od elemenata oslanjanja i upravljanja, najveće praktičnosti i prostranosti kabine i prtljažnika u klasi, do napredne Honda Sensing tehnologije koja dolazi u svim paketima kao standard, novi CR-V se od sada može opciono poručiti i sa sedam sedišta. 

Nova Honda CR-V ekskluzivno predstavljena u Srbiji

 “Za Hondu se kaže da je ponos Japana, a novi CR-V je definitivno ponos Honde. Na evropskom tržištu, ovaj model je vremenom od konkurencije izdvojila pouzdanost, najveća praktičnost u klasi, bezbednost i vrhunski kvalitet. Novi CR-V predstavlja iskorak u svim segmentima i kombinacijom najsavremenije tehnologije, modernog dizajna i kvalitetnih materijala, novi CR-V privući će brojne kupce koji traže najbolji odnos cene i kvaliteta.” izjavila je generalna direktorka Delta Auto Grupe Aleksandra Đurđević. 

Nova Honda CR-V ekskluzivno predstavljena u Srbiji

Spoljašnjost modela predstavlja balans između elegancije i sportskog duha ovog SUV-a, odlikuju ga oštre konture, širok i “mišićav” izgled kao i prepoznatljiv prednji kraj sa LED svetlima. Napredna šasija garantuje najveću udobnost u vožnji, ali i “off-road” sposobnost, te sa sigurnošću možemo reći da je HONDA, sve više posvećujući pažnju komforu, na pragu ulaska u premijum segment.

 


U skladu sa globalnim trendovima, HONDA je isključila dizel agregat u proizvodnji novog CR-V modela, tako da se u prodaji nalaze dve varijante VTEC TURBO benzinskog agregata 1,5 sa šestostepenim manuelnim (173KS) ili opcionalnim CVT automatskim menjačem (193KS). CVT menjač omogućava optimalan balans između potrebnog obrtnog momenta i broja obrtaja motora, čime obezbeđuje umerenu potrošnju goriva. Takođe, od marta sledeće godine očekuje se i verzija na hibridni pogon.

Nova Honda CR-V ekskluzivno predstavljena u Srbiji

Bezbednosni “HONDA Sensing” sistem od sada dolazi u standardnoj opremi. Ovaj sistem upozorava vozača na vozilo ispred, vraća vozilo ukoliko je izašlo iz svoje saobraćajne trake i usporava, odnosno prilagođava brzinu vozilu ispred sebe. Poseduje sistem za prepoznavanje vozila u “mrtvom uglu”, saobraćajnih znakova, kao i inteligentni adaptivni tempomat. Unutrašnjost novog modela odlikuje vrhunski kvalitet materijala kao i visok nivo završne obrade. Instrument tabla je u potpunosti digitalna, dok se najvažnije informacije nalaze se i na “head-up display”-u. Novi korisnički interfejs uključuje pametno raspoređene komande za lakše upravljanje, kao i novi multimedijalni uređaj, koji podržava Android i Apple car play aplikacije.

Nova Honda CR-V ekskluzivno predstavljena u Srbiji

Od prve generacije modela, 1995. godine, Honda CR-V je jedan od najpoželjnijih SUV modela u klasi, a od 2013. godine ima i status najprodavanijeg SUV-a na svetu. Osnovna cena modela CR-V u Comfort paketu startuje od 29.490€, dok kod verzije sa pogonom 4x4 i paketom opreme Elegance iz kojeg izdvajamo LED farove, navigacioni uređaj, adaptivni tempomat, aluminijumske felne od 18” cena iznosi 32.490€.


Foto: Milomir Bošković

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

Danas je SEAT S.A. predstavio svoje rezultate za 2023. godinu uz strategiju za naredne godine. Prošle godine, operativni profit je dostigao rekordnih 625 miliona evra, povećavajući se za 592 miliona evra (2022: 33 miliona evra)...

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Sajam automobila DDOR BG Car Show 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ svečano su otvoreni 20. marta, na kraju „novinarskog dana“ namenjenog medijskim profesionalcima, dan pre nego što u sajamske hale uđu prvi posetioci...

123456. . .1593
Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje