AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Zvaničan početak prodaje novog BMW X4 u Srbiji

Zvaničan početak prodaje novog BMW X4 u Srbiji

Najnoviji BMW model donosi sve osobine X modela sa sportsko elegantnim izgledom kupea i izuzetnim performansama, ujedno pružajući zadivljujući komfor. Novi model je 81 mm duži od prethodnog i 37 mm širi, a takođe je i 3 mm niži...

Zvaničan početak prodaje novog BMW X4 u Srbiji

Od lansiranja prvog modela BMW X4 pre samo 4 godine, širom sveta prodato je više od 200.000 jedinica ovog automobila.


Zahvaljujući snazi od 353 ks i obrtnom momentu od 500 Nm (podaci za X4 M40i) - novi BMW X4 je automobil koji pruža izuzetne performanse. Prodaja u Srbiji zvanično je počela, a vozila su dostupna za test u svim ovlašćenim salonima.
„Novi BMW X4 kombinuje robusnost X vozila sa mišićavom snagom sportskog automobila.“ rekao je Adrijan van Hojdonk, šef odeljenja BMW Group Design.
Unutrašnjost automobila je ujedno sportska i elegantna, enterijerom dominiraju udobna sedišta izrađena od najkvalitetnijih materijala kao i multifunkcionalna instrument tabla sa Black Panel tehnologijom i dijagonalom od 12,3" omogućava veoma impresivan doživljaj vožnje. A ima tri različita moda i njihovi specifični prikazi – svaki od njih ima sopstvenu shemu boja i grafički stil – ECO PRO, COMFORT i SPORT. Takođe, BMW X4 poseduje jedan od najinteligentnijih sistema za asistenciju vozaču, Driving Assistant Plus kao i BMW Head-Up Display u punom koloru.


Saznajte više o modelu i zakažite test vožnju na: www.bmw.rs.

Zvaničan početak prodaje novog BMW X4 u Srbiji

PR

Toyotine premijere u Šangaju - Toyota ubrzava elektrifikaciju

Toyotine premijere u Šangaju - Toyota ubrzava elektrifikaciju

Toyota planira da tokom prve polovine 2020. na globalnom nivou u ponudu uvede više od 10 modela koje pokreće struja iz akumulatora i stalno se kreće napred u popularizaciji elektrifikovanih vozila, postavljajući cilj prodaje više od 5,5 miliona elektrifikovanih vozila na globalnom nivou do 2030. godine...

123456. . .1412
 Volkswagen ID. ROOMZZ
Slika nedelje