AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Zvaničan početak prodaje novog BMW X4 u Srbiji

Zvaničan početak prodaje novog BMW X4 u Srbiji

Najnoviji BMW model donosi sve osobine X modela sa sportsko elegantnim izgledom kupea i izuzetnim performansama, ujedno pružajući zadivljujući komfor. Novi model je 81 mm duži od prethodnog i 37 mm širi, a takođe je i 3 mm niži...

Zvaničan početak prodaje novog BMW X4 u Srbiji

Od lansiranja prvog modela BMW X4 pre samo 4 godine, širom sveta prodato je više od 200.000 jedinica ovog automobila.


Zahvaljujući snazi od 353 ks i obrtnom momentu od 500 Nm (podaci za X4 M40i) - novi BMW X4 je automobil koji pruža izuzetne performanse. Prodaja u Srbiji zvanično je počela, a vozila su dostupna za test u svim ovlašćenim salonima.
„Novi BMW X4 kombinuje robusnost X vozila sa mišićavom snagom sportskog automobila.“ rekao je Adrijan van Hojdonk, šef odeljenja BMW Group Design.
Unutrašnjost automobila je ujedno sportska i elegantna, enterijerom dominiraju udobna sedišta izrađena od najkvalitetnijih materijala kao i multifunkcionalna instrument tabla sa Black Panel tehnologijom i dijagonalom od 12,3" omogućava veoma impresivan doživljaj vožnje. A ima tri različita moda i njihovi specifični prikazi – svaki od njih ima sopstvenu shemu boja i grafički stil – ECO PRO, COMFORT i SPORT. Takođe, BMW X4 poseduje jedan od najinteligentnijih sistema za asistenciju vozaču, Driving Assistant Plus kao i BMW Head-Up Display u punom koloru.


Saznajte više o modelu i zakažite test vožnju na: www.bmw.rs.

Zvaničan početak prodaje novog BMW X4 u Srbiji

PR

Sedam razloga za Opel Astru limuzinu

Sedam razloga za Opel Astru limuzinu

Kompanija Opel Srbija je pripremila specijalnu ponudu, po kojoj kupci za 12.925 evra mogu postati vlasnici Opel Astre Sedan, automobila sa preko 11 miliona kupaca širom sveta...

123456. . .1385
Audi Q8
Slika nedelje