AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel Insignia Exclusive: Automobil iz snova izrađen po meri kupca

Opel Insignia Exclusive: Automobil iz snova izrađen po meri kupca

Napravite vaš automobil iz snova u vašoj omiljenoj boji! To nije nikakav problem sa Opelovim Exclusive programom individualizacije...

Opel Insignia Exclusive: Automobil iz snova izrađen po meri kupca

Opel Exclusive omogućava kupcima modela Insignia –Grand Sport, Sports Tourer ili Country Tourer– da odaberu svoju personalizovanu šemu boja i da se opredele za točkove od lake lagure koji im se najviše sviđaju. U budućnosti, biće dostupni i specijalni asortimani kožnih obloga i stilskih elemenata. Zahvaljujući Opelu Exclusive, vaš automobil postaje vaša lična vizit karta.


Jedinstvena- Insignia u bojama Opel Exclusive


Uz Opel Exclusive, kupci koji konfigurišu svoju novu Insigniju imaju izbor od 15 specijalnih boja, pored 13 boja u redovnom cenovniku. Spektar uključuje Dynamic Orange, Tornado Blue, Panther Black ili Light Champagne. Međutim, klijenti takođe svojoj Insigniji mogu dati lični dodir. Ovo bi mogla da bude boja njihove omiljene kravate ili prikolice za konje, tako da kompletna kombinacija bude u istoj boji, ili u bilo kojoj drugoj nijansi.

Opel Insignia Exclusive: Automobil iz snova izrađen po meri kupca

Korisnici Opel Exclusive-a takođe mogu da izaberu završnu obradu boje:


• Metalik, koja sadrži aluminijumske čestice u različitim veličinama
• Biserni efekat, koja sadrži fragmente minerala ili čestice aluminijuma
• Jednobojna obrada, za naročito jak ton, bez dodatnih sadržaja
• Lakirana završna obloga (završni sloj prozirnog laka je lagano obojen, dajući ovoj intezivnoj i sjajnoj boji dodatnu dubinu)


Posetite prodavca Opela- i stručnjaci će odraditi ostalo


Prva stanica na putu do Insignije iz snova je lokalni prodavac Opel automobila. Klijent preda, na primer, uzorak boje u vidu slike, fotografije ili koda određene boje, i proizvodnja unikatne Insignije može da počne. Produkcija ekskluzivnog vodećeg modela počinje u fabrici u Riselshajmu. Nakon potapanja u komoru za farbanje, gde se nanosi osnovni premaz, karoserija se privremeno uklanja sa redovne proizvodne linije.

Istovremeno, stručnjaci za Exclusive su već počeli sa radom. Nedeljama pre nego što zapravo dodirnu pravu karoseriju, oni počinju da razvijaju boju automobila. Postepeno, oni se približavaju izboru kupca. Kada su stručnjaci spremni, klijent dobija primer boje u vidu automobila dužine 15 centimetara. Ukoliko je kupac zadovoljan, pravi se oko 9 kilograma ove boje. To je dovoljno za farbanje karoserije, krovne antene, kućišta retrovizora i drugih dodatnih delova. Precizna formula boje je arhivirana i klijent dobija svoj lični „Identitet boje”. Ova oznaka se takođe može pronaći i unutar automobila, u slučaju da je ta boja ponovo potrebna.Kada su svi delovi u odabranoj boji, karoserija se vraća na proizvodnu liniju. Insignia Exclusive se tada kompletira u kompjuterski kontrolisanom procesu, sve dok ne napusti proizvodnu liniju kao potpuno opremljen, gotov automobil. Čak je i maska za pametni telefon dostupna u izabranoj boji sa Opel Exclusive logom!


Više od boje – tu je i dobra oprema za Insigniju Exclusive


Prednosti Opel Exclusive-a idu dalje od gotovo neograničene raznovrsnosti boja i završne obrade. Kupci takođe svoj automobil iz snova mogu ukrasiti sa neobičnim crnim eksterijerom visokog sjaja (“High Gloss Black Exterior”): uobičajeno hromirani delovi kao što su maska hladnjaka, svetla za maglu, okviri prozora i – u Sports Tourer i Country Tourer verzijama – krovne šine su transformisane u crnu boju visokog sjaja. Specijalni točkovi od lakih legura sa prečnikom od 18 i 20 inča, koji savršeno odgovaraju dinamičnom izgledu Opelovog vrhunskog modela, su takođe dostupni. Unutra, klijenti mogu dodatno da personalizuju svoj automobil sa ekskluzivnom kožom i ukrasnim detaljima, koji se uzgred mogu kombinovati i sa opcijama „regularne” Insignije.


Za dodatne informacije o Opel Exclusive Insigniji pozovite ili posetite Opel ovlašćene prodavce koji učestvuju u prodaji ovog ekskluzivnog modela: Autopromet doo i PSC Auto.


PR

Euro Sumar: Prolećne cene za Suzuki automobile već u decembru

Euro Sumar: Prolećne cene za Suzuki automobile već u decembru

Potencijalnim kupcima, koji su se već odlučili za kupovinu Suzuki automobila, a očekuju eventualne popuste tokom tradicionalnog prolećnog sajma u Beogradu, uvoznik i serviser automobila i motocikala ove marke, beogradski Euro Sumar, poručuje da je sada pravi trenutak da realizuju svoje namere.

123456. . .1394
Audi e-tron
Slika nedelje