AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Video: BMW M5 nije samo za tate - pogledajte kako vozi ova mama!

Video: BMW M5 nije samo za tate - pogledajte kako vozi ova mama!

BMW je prikazao zanimljivu reklamu, koja ima za cilj da ukaže, da nove generacija modela BMW M5 nije samo za tate, već i za mame!

Kratko i jasno - supersedan BMW M5 je auto za svakoga. Podsetimo, najnovija generacija ovog automobila opremljena je agregatom maksimalne snage 600 KS i sistemom pogona na sve točkove xDrive.


BMW u novoj američkoj reklami predstavlja M5 sa M Performance Parts i pokazuje jednu porodicu koja je odana modelu M5. Glavnu ulogu igra mama, koja vozi novu generaciju modela M5 (F90). Pre nego što doće kod svog sina, koji se igra sa BMW M5 (E60), i supruga koji u garaži ima BMW M5 (E39), ona se oslobađa streasa tako što pali pneumatike na svom ljubimcu. Da li je ovo idealna supruga i majka. Mi mislimo da jeste! Bravo mama!


VIDEO:Automagazin.rs

Renault Kadjar i Star Wars

Renault Kadjar i Star Wars

Renault, u saradnji sa filmom „Solo: Star Wars priča“, pripremio je svojim kupcima uzbudljivo iskustvo u iščekivanju bioskopske premijere novog filma, 24. maja 2018. godine...

Bosch - Rekordni rezultati poslovanja u 2017.

Bosch - Rekordni rezultati poslovanja u 2017.

Uprkos nepovoljnoj ekonomskoj klimi cilj kompanije Bosch je dalji rast u 2018. godini. Nakon postizanja rekordnih rezultata tokom 2017. godine, u svetlu ekonomskih i geopolitičkih rizika, Bosch Grupa očekuje da njeni prihodi od prodaje u 2018. porastu za 2 do 3 %.

Specijalni prodajni dani za Ford automobile

Specijalni prodajni dani za Ford automobile

Potencijalnim kupcima Fordovih automobila nudi se još  jedna mogućnost da po vrlo primamljivim uslovima, ali u ograničenom vremenskom periodu -  samo od 23. do 28. aprila, postanu vlasnici novog ili polovnog vozila...

123456. . .1368
BRABUS 800 Coupé
Slika nedelje