AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Video: BMW M5 nije samo za tate - pogledajte kako vozi ova mama!

Video: BMW M5 nije samo za tate - pogledajte kako vozi ova mama!

BMW je prikazao zanimljivu reklamu, koja ima za cilj da ukaže, da nove generacija modela BMW M5 nije samo za tate, već i za mame!

Kratko i jasno - supersedan BMW M5 je auto za svakoga. Podsetimo, najnovija generacija ovog automobila opremljena je agregatom maksimalne snage 600 KS i sistemom pogona na sve točkove xDrive.


BMW u novoj američkoj reklami predstavlja M5 sa M Performance Parts i pokazuje jednu porodicu koja je odana modelu M5. Glavnu ulogu igra mama, koja vozi novu generaciju modela M5 (F90). Pre nego što doće kod svog sina, koji se igra sa BMW M5 (E60), i supruga koji u garaži ima BMW M5 (E39), ona se oslobađa streasa tako što pali pneumatike na svom ljubimcu. Da li je ovo idealna supruga i majka. Mi mislimo da jeste! Bravo mama!


VIDEO:Automagazin.rs

Euro Sumar: Prolećne cene za Suzuki automobile već u decembru

Euro Sumar: Prolećne cene za Suzuki automobile već u decembru

Potencijalnim kupcima, koji su se već odlučili za kupovinu Suzuki automobila, a očekuju eventualne popuste tokom tradicionalnog prolećnog sajma u Beogradu, uvoznik i serviser automobila i motocikala ove marke, beogradski Euro Sumar, poručuje da je sada pravi trenutak da realizuju svoje namere.

123456. . .1394
Audi e-tron
Slika nedelje