AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Kao što su ljubitelji Peugeot vozila navikli i ove godine na štandu u hali 1 biće izloženi najatraktivniji modeli iz game, a što je još važnije spremni su i specijalni sajamski uslovi kupovine...

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Specijalni sajamski uslovi aktuelni su i pre početka BG Car Show-a u svim ovlašćenim Peugeot salonima širom zemlje.


Svakako najatraktivniji modeli su tri predstavnika SUV segmenta koji u poslednje vreme beleže sjajne rezultate prodaje. Osvajač nagrade “Car of the year” za prethodnu godinu kao I osvajač dvostruke nagrade za automobil I SUV godine u Srbiji, Peugeot 3008 , je već sada dostupan po sajamskim uslovima za 248 evra mesečno, I to u Active paketu opreme sa benzinskim motorom od 130 ks.

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Pored ovog šampiona na štandu u hali 1 će se naći još jedno SUV vozilo, ali sa 7 sedišta - novi 5008.


Model čija je prodaja počela krajem prošle godine kada je I promovisan u javnosti, za kratko vreme je stekao velike simpatije pre svega porodičnih ljudi I oduševio ih kako svojim dizajnom tako I modularnošću I komforom koji pruža. Rata za sve koji se odluče da postanu vlasnik ovog modela iznosi 268 evra mesečno uz učešće od 30%.

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

Poslednji ali isto tako atraktivan predstavnik krosover porodice, Peugeot 2008 se u poslednje dve godine ,od kada je lansiran novi model, pokazao kao sjajno rešenje prevashodno za gradsku vožnju ali isto tako I za porodična putovanja na kojima njegova praktičnost pokazuje svoj maksimum.


Pored krosover modela, uvoznik Peugeot-a za Srbiju,Euroimpex autogroup je pripremio I sajamske cene za 2 gradska modela 108 I 208 kao I za best-seler francuskog Brenda širom Evrope, Peugeot 308.


Peugeot 208, model koji je osvojio srca najvećeg broja vozača u Srbiji tokom sajamske akcije je dostupan za 114 evra mesečno I to sa 1.2 Puretech motorom u Active paketu opreme koji sadrži klima uređaj, ekran od 7” osetljiv na dodir, svetla za maglu, led dnevna svetla …


Na period od 6 godina uz ratu od 158 evra mesečno Peugeot 308 sa vrlo atraktivnom opremom takodje se nalazi na spisku modela koji imaju specijalne uslove kupovine. Kako za ovaj tako i za sve već navedene modele nominalna kamatna stopa pri kupovini automobila putem finansijskog lizinga iznos 3,25%.

Sajamske cene u svim Peugeot salonima

I to nije sve, u hali 4 će biti izložena kompletna gama dostavnih vozila uključujući dostavnu verziju 208-ice, zatim Bipper, Partner, Expert I Peugeot Boxer. Za sva komercijalna vozila su takodje pripremljeni specijalni sajamski uslovi.


Za ljubitelje dvotočkaša koji na vreme žele da se pripreme za sezonu, u hali 7 biće izloženi svi modeli iz game Peugeot skutera, uključujući I najnoviji model Django.


PR

Rolls-Royce Cullinan debitovao u Srbiji

Rolls-Royce Cullinan debitovao u Srbiji

Novi Rolls-Royce Cullinan je zvanično debitovao u Srbiji i prvi put je predstavljen na Beogradskom sajmu automobila. Najistaknutiji predstavnici društvenog života srpske prestonice došli su do prvih utisaka tokom večernjeg prijema na sajmu...

123456. . .1408
Ford Focus ST (2020)
Slika nedelje