AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Specijalna cena za BMW X5 modele sa M paketom opreme

Specijalna cena za BMW X5 modele sa M paketom opreme

BMW Srbija je za sve klijente pripremio posebne akcijske cene BMW X5 modela 25d i 30d koji dolaze sa M paketom opreme...

Model BMW X5 25d sa M paketom opreme dostupan je po akcijskoj ceni od 65.490€ i donosi više od 16.000€ uštede u odnosu na redovnu cenu ovog modela. Dok je model BMW X5 30d sa M paketom opreme dostupan sa skoro 18.000€ uštede u odnosu na redovnu cenu i to po ceni od 69.990€.


U svakoj krivini ili promeni pravca BMW X5 obećava zabavu. Uz to, sistemi za pomoć vozaču garantuju savršen kontakt sa površinom po kojoj se vozi, bez obzira da li se radi o oštrim krivinama, strmim nagibima ili velikim brzinama, jer uživanje u vožnji nije potpuno bez savršene udobnosti. U BMW X5 može se uživati u izvanredno udobnim sedištima, čiji podignut položaj sedenja omogućava optimalnu pregledost puta, savršenom audio sistemu i vrhunskoj kabini.


Modele obuhvaćene akcijskom ponudom pored M paketa odlikuje bogata dodatna oprema. Izdvojili bismo adaptivno M oslanjanje sa vazdušnim ogibljenjem, prednje i zadnje senzore, kameru za parkiranje, navigacioni sistem Professional, digitalnu instrument tablu, Harman Kardon ozvučenje i enterijer u kombinaciji kože i alkantara kože.


BMW X5 treće generacije prevazilazi sopstvene standarde – ovaj dokazani terenac nudi izuzetan luksuz i ispunjava i najviše zahteve. On donosi veliki raspon inteligentnih tehnologija koje podižu efikasnost, dinamičnost vožnje, komfor i svestranost na sasvim nov nivo – kako na putu tako i van njega. Modeli BMW X5 zadivljuju izuzetnom efikasnošću, ekonomičnim motorima i brojnim BMW Efficient Dynamics merama.


Poslednja generacija BMW TwinPower Turbo benzinskih motora koji poseduju neverovatnu isporuku snage i odličan odziv na pedalu gasa, čak i pri niskim obrtajima motora. U isto vreme oni su efikasniji, sa manjom emisijom gasova i boljim performansama od njihovih prethodnika. Ovi inovativni motori kombinuju poslednju tehnologiju ubrizgavanja goriva i potpuno varijabilnu kontrolu ventila uključujući Double-VANOS sa najnovijom tehnologijom turbo punjača i predstavlja prekretnicu u BMW EfficientDynamics razvojnoj strategiji. Rezultat je veoma efikasan pogonski sklop, što naglašava obnovljenu BMW filozofiju. BMW TwinPower Turbo redni 6-cilindrični benzinski motor je počastvovan više puta sa nagradom „Engine of the year“, zbog svetski poznate dinamične isporuke snage, veoma mirnog rada i impresvne efikasnosti. Motori iz BMW EfficientDynamics porodice poseduju tehnološki koncept koji se pokazao uspešnim i implementiran je u skoro svim benzinskim motorima.


Upoznajte se bolje sa ponudom, zakažite test vožnju ili kontaktirajte najbliži BMW prodajni salon i zatražite ponudu za ovaj model. Za više informacija o specijalnoj ponudi posetite sajt www.bmw.rs.


PR

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

Danas je SEAT S.A. predstavio svoje rezultate za 2023. godinu uz strategiju za naredne godine. Prošle godine, operativni profit je dostigao rekordnih 625 miliona evra, povećavajući se za 592 miliona evra (2022: 33 miliona evra)...

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Sajam automobila DDOR BG Car Show 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ svečano su otvoreni 20. marta, na kraju „novinarskog dana“ namenjenog medijskim profesionalcima, dan pre nego što u sajamske hale uđu prvi posetioci...

Kia EV9 je Svetski auto godine 2024. po izboru žena

Kia EV9 je Svetski auto godine 2024. po izboru žena

Kia EV9 je od strane uglednog žirija u izboru Women's Worldwide Car of the Year (WWCOTY) proglašen za "najbolji automobil na svetu za 2024. godinu". Proglašenje pobednika, objavljeno 8. marta, odvilo se upravo na međunarodni Dan žena...

123456. . .1593
Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje