AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Novi Nissan LEAF osvojio je svoju prvu međunarodnu nagradu

Novi Nissan LEAF osvojio je svoju prvu međunarodnu nagradu

Novi Nissan LEAF na godišnjoj je svečanosti CES Unveiled osvojio najveće priznanje Sajma potrošačke elektronike koje mu je dodelilo Udruženje za potrošačku tehnologiju...

Na proglašenju dobitnika nagrade za najbolju inovaciju za 2018. održanom u New Yorku pred brojnim stručnjacima iz područja tehnološke industrije, u celini novi Nissan LEAF, automobil bez emisija, osvojio je svoje prvo veliko međunarodno priznanje. Nissan veruje da je to samo prvo u nizu priznanja.


U znak potvrde Nissanove predanosti inovacijama, Nissanu LEAF, potpuno električnom automobilu opremljenom sistemu ProPILOT (u Severnoj Americi pod nazivom ProPILOT Assist) i papučicom e-Pedal, dodeljena su sljedeća priznanja:


• nagrada za najbolje inovacije u području inteligentnih vozila i tehnologije za autonomnu vožnju
• CES-ovo priznanje za Tehnologiju za bolji svet


Svake godine Udruženje za potrošačku tehnologiju dodeljuje nagrade za najbolje inovacije kao najavu Sajma potrošačke elektronike koji se u Januaru održava u Las Vegasu. Nissan će u saradnji s Udruženjem održati posebnu prezentaciju novog Nissana LEAF na sajmu 2018.


„Velika nam je čast osvojiti ovo važno priznanje u ranoj životnoj fazi novog Nissana LEAF,” izjavio je Daniele Schillaci, izvršni potpredsednik globalnog dela marketinga i prodaje, dela za razvoj vozila bez emisija i baterija i predsednik Nissanovog upravljačkog odbora za Japan, Aziju i Oceaniju.
„Ova nagrada odaje priznanje proizvodima i tehnologijama koje koriste ljudima i planeti, pa je LEAF zasluženi pobednik. LEAF je više od automobila. On je ikona Nissanove inteligentne mobilnosti, naše vizije kojom ćemo ljude uvesti u bolji svet.”


Novi Nissan LEAF donosi inovacije i tehnologije za svakodnevnu vožnju širem krugu kupaca od ijednog električnog vozila do sad. On će svet učiniti boljim mestom ne samo uz pomoć inovacija, nego i činjenicom da je dostupan širem krugu ljudi. Zahvaljujući dodatnim mogućnostima, kao što su spajanje vozila s domom odnosno s električnom mrežom (zavisno od tržišta), vozači znaju da mogu trošiti manje i doprineti više.


Novi Nissan LEAF već je u prodaji u Japanu, a u sledeća dva meseca postaće dostupan u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. U Zapadnoj Evropi proizvodnja počinje u Decembru 2017., a prodaja u Februaru 2018.


PR

Renault brine za bezbednost naše dece

Renault brine za bezbednost naše dece

U sredu  22. novembra 2017. u Medija centru je predstavljen program „Bezbednost za sve“ koji ima za cilj obrazovanje učenika osnovnih škola na temu sigurnog ponašanja u saobraćaju...

Izuzetna cena za Ford Kugu u N1 verziji

Izuzetna cena za Ford Kugu u N1 verziji

Preduzećima, preduzetnicima i svim pravnim subjektima koji imaju pravo na povrat PDV-a, prodajno-servisna mreža Forda u Srbiji nudi jedinstvenu priliku za kupovinu atraktivnog i traženog SUV modela Kuga u N1 verziji po vrlo primamljivoj ceni – već za 16.125 evra...

123456. . .1344
Audi A7 (2018)
Slika nedelje