AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Fordov van Transit Courier s popustom od 1.670 evra

Fordov van Transit Courier s popustom od 1.670 evra

Preduzećima i preduzetnicima kojima je potreban ekonomičan, komforan i lako upravljiv ven s manirima modernih automobila, Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser Ford automobila i lakih komercijalnih vozila i mreža ovlašćenih prodajno-servisnih partnera u Srbiji, nude Ford Transit Courier s popustom većim od 13 odsto.

Fordov van Transit Courier s popustom od 1.670 evra

Za isporuku je odmah spremna verzija 1.5 TDCi sa četvorocilindarskim dizel motorom od 1.499 cm3, snage 55 kW/75 KS, s maksimalnim obrtnim momentom od 190 Nm i paketom opreme Ambiente, koja košta 10.990 evra, u dinarskoj protivvrednosti, bez PDV-a (on je inače za vozila ove vrste povratna „stavka“).


„U poslovnoj praksi u našoj i okolnim državama uobičajeno je da se u širenje ili obnovu voznog parka intenzivnije investira u poslednjem kvartalu kalendarske godine, pa smo, shodno takvim navikama, odlučili da akcijsku cenu ovog modela dodatno snizimo i Transit Courier maksimalno približimo potencijalnim kupcima“, kaže rukovodilac prodaje Ford vozila u Grand Motorsu, Zoran Đikić. „Osim značajno niže cene, njegov osnovni paket opreme Ambiente smo dopunili ručnim klima uređajem, krovnom konzolom i ICE 14 audio setom koji čine radio, dva zvučnika, daljinske komande na upravljaču, USB priključak i Bluetooth. Uz to, do kraja godine kupce ovog vozila ’častimo’ i setom zimskih pneumatika“, naglašava gospodin Đikić.

Fordov van Transit Courier s popustom od 1.670 evra

Ford Transit Courier s posebnom cenom ima međuosovinsko rastojanje od 2.489 mm. Vlasnicima su mnogo značajniji podaci o tovarnom prostoru, kojem se prilazi kroz nezastakljena asimetrična zadnja vrata: zapremina mu je 2,6 m3, maksimalna dužina 1.620, a maksimalna širina 1.488 mm, dok je visina utovara (zadnji prag) 536 mm. Korisna nosivost, u zavisnosti od opreme vozila, iznosi do 660 kg.

 

Da bi vozač i suvozač u ovom malom kombiju što komfornije i bezbednije provodili radni dan, već osnovni paket „uređenja“ Ambiente nudi mnoštvo opreme: tonirana stakla, prednja sedišta ručno podesiva u dva pravca, daljinsko centralno zaključavanje, elektro servo asistenciju upravljača podesivog po visini i dubini, vazdušni jastuk za vozača, program za elektronsku kontrolu stabilnosti (ESP) sa sistemom za sprečavanje prevrtanja, ABS sa elektronskom raspodelom kočione sile i sistemom pomoći pri naglom kočenju, napred disk, pozadi doboš kočnice, pomoć pri kretanju uzbrdo... Ova verzija je opremljena i pametnim regenerativnim punjenjem akumulatora, halogenim svetlima s nivelacijom, livenom plastičnom pregradom tovarnog prostora. Za pričvršćivanje tereta u osvetljenom tovarnom prostoru je ugrađeno šest prstenova.


PR

Xross Challenge 2018

Xross Challenge 2018

Honda Srbija je i ove godine predstavila najnovije modele HONDA motocikala na ovogodišnjoj Xross Challenge 2018 trci koja je održana od 14. do 17. juna na Tari...

Autokomerc karting staza ima novo lice

Autokomerc karting staza ima novo lice

Autokomerc Karting Centar je izvršio rekonstrukciju karting staze, sa ciljem da svim ljubiteljima kartinga  vožnju učini još atraktivnijom i udobnijom, ali i kako bi vozačima omogućili da postignu što bolje vreme tokom karting avanture.

123456. . .1377
Audi Q8
Slika nedelje