AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Kaspersky Lab sarađuje sa Formula E timom „DS Virgin Racing”

Kaspersky Lab sarađuje sa Formula  E timom „DS Virgin Racing”

DS Virgin Racing tim i kompanija Kaspersky Lab objavili su danas vest o novoj inovativnoj saradnji, koja ima za cilj da u narednih nekoliko godina vozilima ovog tima obezbedi zaštitu od sajber pretnji...

Vest je objavljena zajedno sa osnivačem kompanije Virgin, Ser Ričardom Bransonom, tokom DS Virgin Racing samita pionirskih inovacija, održanog u prostorijama kompanije New Lab u Bruklinu, koji je okupio više od 250 najuticajnijih biznis lidera, koji su diskutovali o ulozi poslovanja u borbi sa klimatskim promenama.

Ovo partnerstvo, koje će i zvanično početi uoči prve trke Formule E u Njujorku, podrazumeva da će članovi tima sarađivati sa stručnjacima iz kompanije Kaspersky Lab i zajedno raditi na dizajnu i implementaciji sajber bezbednosnih rešenja svetske klase, koja će štititi tim od poznatih i nepoznatih sajber pretnji.

Kaspersky Lab sarađuje sa Formula  E timom „DS Virgin Racing”

Jevgenij Kasperski, glavni izvršni direktor kompanije Kaspersky Lab izjavio je: „Posmatramo Formulu E već neko vreme i saradnja sa nekim od timova se činila kao logičan korak za nastavak naših aktivnosti u svetu automobilskih sportova. DS Virgin Racing Formula E tim je bio logičan izbor za nas. Pored toga što obe strane praktikuju tehnološke inovacije, mi takođe delimo sličnu viziju i strast, i želimo da je prenesemo našim potrošačima i ostatku sveta”.

Pored podrške jednom od osnivačkih timova u ovom rastućem globalnom sportu, kompanija Kaspersky Lab posmatra ovu oblast kao novo polje za nastavak istraživanja i razvoj novih tehnologija koja će povezana i autonomna vozila zaštititi od sajber pretnji. Saradnja će podrazumevati i brendiranje DS Virgin Racing vozila, garaža i opreme vozača.

Aleksandar Moiseev (Alexander Moiseev ), glavni bezbednosni direktor u kompaniji Kaspersky Lab koji je objavio ovu vest, zajedno sa Ser Ričardom Bransonom, izjavio je: „Napredak koji smo napravili u automobilskoj sajber bezbednosti delom je rezultat našeg prisustva u automobilskim sportovima, i mi ga koristimo kao podlogu za testiranje novih koncepta i ideja, koje zatim koristimo u razvoju rešenja u našoj industriji”.

Kaspersky Lab sarađuje sa Formula  E timom „DS Virgin Racing”

Aleks Tai (Alex Tai), direktor DS Virgin Racing tima, dodao je: „Počastvovani smo što stupamo u partnerstvo sa kompanijiom Kaspersky Lab, što će nam omogućiti da budemo tim koji je najadekvatnije zaštićen od današnjih sajber pretnji. Kao vodeća globalna kompanija za sajber bezbednost, sa bogatim nasleđem u automobilskim sportovima, Kaspersky Lab je pozicioniran tako da može da zaštiti tehnologiju našeg tima i zadrži našu vodeću poziciju među konkurentima”.

Za više informacija posetite stranice www.ds-virginracing.com ili www.kms.racing


PR



 

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

Danas je SEAT S.A. predstavio svoje rezultate za 2023. godinu uz strategiju za naredne godine. Prošle godine, operativni profit je dostigao rekordnih 625 miliona evra, povećavajući se za 592 miliona evra (2022: 33 miliona evra)...

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Sajam automobila DDOR BG Car Show 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ svečano su otvoreni 20. marta, na kraju „novinarskog dana“ namenjenog medijskim profesionalcima, dan pre nego što u sajamske hale uđu prvi posetioci...

123456. . .1593
Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje