AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Nova prestižna nagrada za Kia Motors

Nova prestižna nagrada za Kia Motors

Kia je u okviru prestižnih nagrada German Brand Award (GBA) osvojila zlatnu medalju za ‘izvrsnost u strategiji marke, upravljanju i stvaranju marke’. Žiri je najstarijeg korejskog proizvođača automobila odlikovao i u kategoriji ‘interni brending’.

Kia oduševljava ‘snagom iznenađenja’


Kia je žiri, sastavljen od nezavisnih stručnjaka, uverila ne samo načinom komuniciranja svojih prednosti nego i omogućavanjem tih prednosti svojim strankama. To se pogotovo odnosi na vrlo kvalitetan brending iskustva stranaka s Kijinim uslugama – od prvog kontakta do isporuke novog vozila. Kijini strogi procesi upravljanja su se raširili i na program popravka vozila i podrške strankama, a moto ‘snaga iznenađenja’ (engl. The Power to Surprise) je žiri pohvalio, jer je ‘jednostavan, atraktivan i pametan’.

Nova prestižna nagrada za Kia Motors

Andrej Kupetz, generalni direktor German Design Councila, pritom je rekao:

 

“Digitalizacija je imala ogroman uticaj na marke i proizvode. Kompanije iz svih branši i područja poslovanja se suočavaju s potpuno novim izazovima. To vrlo značajno utiče na upravljanje markama i postaje sve brže, transparentnije i kompleksnije, ali i manje predvidljivo i kontrolisano, zahvaljujući dinamici društvenih mreža. Fokusiranost na marku, uključenost personala i celovito razumevanje i implementacija marke ostaju ključni faktori u uspehu marke i u sve digitalnijem svetu.”


Kupetz je još dodao: “German Brand Awards pokazuje da sve više kompanija prepoznaje značaj strogog upravljanja markama. Brending vide kao strateški alat poslovnog razvoja, koji ponekad zahteva radikalne promene. Razumevanje toga, uz uzimanje u obzir osnovnih principa uspešnog upravljanja marke je od ključnog značaja za spremnost na buduće izazove.”


GBA 2017: naglašavanje uloge brendinga u uspehu kompanije


Nagrade o kojima odlučuje nezavisni žiri, koji čine stručnjaci s područja brendinga, podeljene su u kategorijama ‘izvrsnost u brendingu’, ‘izvrsnost u brendingu u branši’ i ‘izvrsnost u strategiji marke, upravljanju i stvaranju marke’.


Nagrade GBA podeljuju u partnerstvu s nemačkim dizajnerskim savetom, nezavisnom međunarodnom ustanovom koja pomaže preduzećima kod efikasnijeg komuniciranja dizajna i jačanja razumevanja dizajna u široj javnosti. Savet, osnovan 1953. godine, obuhvaća više od 280 međunarodnih preduzeća koja zapošljavaju preko 3 miliona ljudi.


PR

Zvanično lansiran Genesis G70

Zvanično lansiran Genesis G70

Dugo očekivanim lansiranjem modela Genesis G70, sedana sa luksuznom opremom i odličnim performansama, u Hyundai centru u Nimjangu zvanično otpočinje nova era brenda Genesis...

Opel Astra: 500.000 porudžbina za Automobil godine 2016.

Opel Astra: 500.000 porudžbina za Automobil godine 2016.

Arhitektura vozila male mase, visokoefikasne pogonske tehnologije i moderna digitalna povezanost, uz sisteme vozačke asistencije – ovi kvaliteti Opel Astre, premijerno predstavljene na Salonu automobila u Frankfurtu 2015., već su zadobili poverenje više od 500.000 kupaca širom Evrope...

Uspeh naših na Evropskom šampionatu - Šta znaš o saobraćaju

Uspeh naših na Evropskom šampionatu - Šta znaš o saobraćaju

Na evropskom takmičenju koje je održano u petak 15. septembra u Albaniji, naša ekipa sastavljena od dva dečaka i dve devojčice, predstavila je Srbiju, gde je zahvaljujući dosadašnjim postignutim rezultatima, u veoma jakoj konkurenciji vršnjaka iz čitave Evrope nasupila kao jedan od favorita.

Opel Ampera-e prevalila 750 kilometara sa jednim punjenjem

Opel Ampera-e prevalila 750 kilometara sa jednim punjenjem

Televizijska ekipa auto mobil, emisije na VOX kanalu je pokušala da sazna koliko trenutni šampion autonomije u klasi električnih automobila zaista može da pređe sa jednim punjenjem baterije i da li može da prevali put od najzapadnijeg grada Nemačke, do grada na krajnjem istoku ove zemlje.

123456. . .1334
Mercedes-AMG Project One
Slika nedelje