AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Nova prestižna nagrada za Kia Motors

Nova prestižna nagrada za Kia Motors

Kia je u okviru prestižnih nagrada German Brand Award (GBA) osvojila zlatnu medalju za ‘izvrsnost u strategiji marke, upravljanju i stvaranju marke’. Žiri je najstarijeg korejskog proizvođača automobila odlikovao i u kategoriji ‘interni brending’.

Kia oduševljava ‘snagom iznenađenja’


Kia je žiri, sastavljen od nezavisnih stručnjaka, uverila ne samo načinom komuniciranja svojih prednosti nego i omogućavanjem tih prednosti svojim strankama. To se pogotovo odnosi na vrlo kvalitetan brending iskustva stranaka s Kijinim uslugama – od prvog kontakta do isporuke novog vozila. Kijini strogi procesi upravljanja su se raširili i na program popravka vozila i podrške strankama, a moto ‘snaga iznenađenja’ (engl. The Power to Surprise) je žiri pohvalio, jer je ‘jednostavan, atraktivan i pametan’.

Nova prestižna nagrada za Kia Motors

Andrej Kupetz, generalni direktor German Design Councila, pritom je rekao:

 

“Digitalizacija je imala ogroman uticaj na marke i proizvode. Kompanije iz svih branši i područja poslovanja se suočavaju s potpuno novim izazovima. To vrlo značajno utiče na upravljanje markama i postaje sve brže, transparentnije i kompleksnije, ali i manje predvidljivo i kontrolisano, zahvaljujući dinamici društvenih mreža. Fokusiranost na marku, uključenost personala i celovito razumevanje i implementacija marke ostaju ključni faktori u uspehu marke i u sve digitalnijem svetu.”


Kupetz je još dodao: “German Brand Awards pokazuje da sve više kompanija prepoznaje značaj strogog upravljanja markama. Brending vide kao strateški alat poslovnog razvoja, koji ponekad zahteva radikalne promene. Razumevanje toga, uz uzimanje u obzir osnovnih principa uspešnog upravljanja marke je od ključnog značaja za spremnost na buduće izazove.”


GBA 2017: naglašavanje uloge brendinga u uspehu kompanije


Nagrade o kojima odlučuje nezavisni žiri, koji čine stručnjaci s područja brendinga, podeljene su u kategorijama ‘izvrsnost u brendingu’, ‘izvrsnost u brendingu u branši’ i ‘izvrsnost u strategiji marke, upravljanju i stvaranju marke’.


Nagrade GBA podeljuju u partnerstvu s nemačkim dizajnerskim savetom, nezavisnom međunarodnom ustanovom koja pomaže preduzećima kod efikasnijeg komuniciranja dizajna i jačanja razumevanja dizajna u široj javnosti. Savet, osnovan 1953. godine, obuhvaća više od 280 međunarodnih preduzeća koja zapošljavaju preko 3 miliona ljudi.


PR

Autokomerc karting staza ima novo lice

Autokomerc karting staza ima novo lice

Autokomerc Karting Centar je izvršio rekonstrukciju karting staze, sa ciljem da svim ljubiteljima kartinga  vožnju učini još atraktivnijom i udobnijom, ali i kako bi vozačima omogućili da postignu što bolje vreme tokom karting avanture.

Hyundai Motor i Čelsi započinju novo partnerstvo

Hyundai Motor i Čelsi započinju novo partnerstvo

Hyundai Motor započeo je višegodišnje partnerstvo sa fudbalskim klubom Čelsi i kao njihov globalni automobilski partner od sledeće sezone, pa do 2022. godine, logotip kompanije Hyndai biće na rukavu novog Čelsi dresa na svim domaćim takmičenjima...

Kia predstavila Niro EV sa dometom od 380 kilometara

Kia predstavila Niro EV sa dometom od 380 kilometara

Kia Motors je na salonu automobila u Busanu (J. Koreja) predstavila novi Niro EV. Sa dometom od 380 kilometara* potpuno električni Niro EV udružuje užitak u vožnji sa atraktivnim dizajnom i performanse krosovera sa pogonom bez štetnih emisija...

123456. . .1376
Audi Q8
Slika nedelje