AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Renault Megane RS (2018) na ulicama Monte Carla (VIDEO)

Renault Megane RS (2018) na ulicama Monte Carla (VIDEO)

Francuska kompanija Renault iskoristila je priliku da danas, kada je slobodan dan u programu F1 vikenda u Monte Carlu, predstavi svoju sportsku verziju modela Megane...

Tradicionalno se prvi slobodni treninzi F1 u Monte Carlu održavaju u četvrtak, a takmičarski vikend se nastavlja u subotu. Slobodan dan je iskoristila kompanija Renaul, koja je u Monte Carlu "provozala" Megane RS 2018. Za volanom je bio F1 pilot, Nico Hulkenberg.

 

Pogledajte: Novi Renault Megane (2016) - prvi naši utisci.

 

"Mislim da nismo mogli izabrati bolji momenat da predstavimo novi model, od onog kada Renault slavi 40 godina učešća u Formuli 1." - izjavio je direktor Renault Sport Cars, Patrice Ratti.

 

Pogledajte: Renault Sport slavi milion fanova na Facebooku, i najavljuje Megane RS!


"Imao sam priliku da testiram novi Megane RS tokom njegovog razvoja. Renault Sport je uradio ogroman posao na polju razvoja performansi. Bilo je veliko zadovoljstvo voziti Megane RS na legendarnim ulicama u Monaku danas.

 

Pogledajte: BOMBA!!! Renault Megane RS snimljen bez maske.


Novi Renault Megane RS biće otkriven na Frankfurt Motor Show 2017, 12. septembra, a u prodajne salone će stići u prvom kvartalu 2018. godine.


VIDEO:



Automagazin.rs

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1594
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje