AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Jaguar prikazao siluetu novog XF Sportbrake na centralnom terenu u Wimbledonu

Jaguar prikazao siluetu novog XF Sportbrake na centralnom terenu u Wimbledonu

Tradicionalna britanska kompanija pokrenula je proces postepenog otkrivanja novog karavana. Dva me4seca pred početak slavnog turnira u Wimbledonu, na centralnom terenu ovog areala pojavila se silueta Jaguara XF Sportbrake...

Naravno, oslikavanje siliete novog Jaguar modela deo je sponzorskih aktivnosti, jer je marka Jaguar oficijelni partner turnira u Wimbledonu. Rad na silueti lično je nadgledao glavni menadžer areala, Neil Stubley. 

"Stvorili smo siluetu Jaguara XF Sportbrake, koja nestaje u smeru ka nazad, asocirajući na brzinu kretanja i sport. Model će doneti više praktičnosti, bez potrebe da izgubi na dinamičnosti dizajna ili okretnosti." - izjavio je Ian Callum, šef-dizajner u Jaguaru.

Jaguar prikazao siluetu novog XF Sportbrake na centralnom terenu u Wimbledonu

Pored siluete, britanski proizvođač je objavio i pvu oficijelnu fotografiju, ali one nam ne pokazuju puno toga.


Automagazin.rs

Novi Mazdin salon u Nišu

Novi Mazdin salon u Nišu

Potpuno novi salon u vlasništvu kompanije Auto M.G. Commerce, koja je ovlašćeni partner Mazde u Nišu, svečano je počeo sa radom 12. oktobra. Novi objekat, koji je izgrađen isključivo za Mazdu i po poslednjim svetskim standardima, prostire se na skoro 1.000 m2...

Hyundai Srbija nastavila akciju  Superheroji na putu

Hyundai Srbija nastavila akciju Superheroji na putu

U subotu 14.10.2017 u Hyundai centru na Novom Beogradu, u Ulici Milutina Milankovića 7V Hyundai Srbija je nastavila akciju prikupljanjem novčanih sredstava za Osnovnu školu “Miodrag Matić”, započetu u junu ove godine, u sklopu akcije povećanja bezbednosti u saobraćaju dece školskog uzrasta.

123456. . .1339
Volvo XC40 (2018)
Slika nedelje