AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Ibrahimović promoviše novi Volvo V90

Ibrahimović promoviše novi Volvo V90

Volvo Cars Grupa se priprema za lansiranje nove marketinške kampanje za model V90, u kojoj glavnu ulogu ima svetska fudbalska zvezda Zlatan Ibrahimović...

Pogledajte: Volvo S90 - naši prvi utisci i cene u Srbiji (FOTO).

 

Nova kampanja biće prvi put biti predstavljena uživo 30. maja, a dolazi u trenutku nagađanja o daljoj saradnji bivšeg napadača Paris Saint Germaina i švedske premijum automobilske marke. 

„Kampanja promoviše nezavisnost uma i snagu koja proizilazi iz sposobnosti da se razmišlja drugačije. Zlatanov životni put i Volvo put imaju mnogo sličnosti. Do svojih dostignuća u Volvou došli smo na originalan način, bez oponašanja onoga što drugi rade, kaže Anders Gustafsson, Viši potpredsednik Volvo Cars Grupe za Evropu, Bliski istok i Afriku.

Ibrahimović promoviše novi Volvo V90

Volvo Cars Grupa i Zlatan Ibrahimović sarađivali su i ranije i to u nezaboravnoj kampanji iz 2014, u kojoj je intrigantni fudbaler recitovao švedsku himnu tokom lova u udaljenim skandinavskim šumama.


Od svog lansiranja novi Volvo V90 je dobio izuzetno pozitivne medijske kritike iz celog sveta. Ovaj model se nadovezuje na uspešne Volvo karavane koji imaju više od 60 godina tradicije sa legendarnim Volvo Duett modelom. V90 je premijum model koji podiže karakteristike za čitavu klasu u pogledu estetike i kvaliteta materijala, a pritom ističe praktičan karakter istinskog karavana.


PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje