AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja za bezbednost poljoprivrednika

NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja za bezbednost poljoprivrednika

Kompanija NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja pokrenuli su uoči predstojećih poljoprivrednih radova kampanju pod sloganom „Brinemo o vama“, koja je namenjena povećanju bezbednosti poljoprivrednika u saobraćaju...

U okviru ove kampanje, NIS će obezbediti flajere i distribuciju istih na svojim benzinskim stanicama širom Srbije, u opštinama gde je po statističkim podacima kojima raspolaže Agencija za bezbednost saobraćaja, ugroženost te ciljne grupe najveća. Poljoprivrednici će kroz flajer moći besplatno da se upoznaju sa savetima o bezbednoj vožnji, saobraćajnim propisima i važnosti tehničke ispravnosti vozila. 

NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja od 2012. godine zajednički organizuju brojne akcije, a saradnja je ozvaničena protekle godine potpisivanjem zvaničnog protokola.


Zajednička kampanja će se sprovoditi kontinuirano tokom cele godine, kako bi uspela da dopre do svih ugrožnih grupa učesnika u saobraćaju, kroz prevenciju, edukaciju i razvoj saobraćajne kulture.


PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje