AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Jürgen Klopp promenio klub – ali ne i marku svog automobila

Jürgen Klopp promenio klub – ali ne i marku svog automobila

Ambasador Opel brenda, Jirgen Klop je novi menadžer Liverpool FC-a, osamnaestostrukog šampiona Engleske i osmostrukog pobednika evropskih kupova (5 titula u UEFA Ligi šampiona, 3 titule u UEFA Ligi Evrope), koji želi da povrati staru slavu sa bivšim trenerom Borussije iz Dortmunda.

Jürgen Klopp promenio klub – ali ne i marku svog automobila

Nakon sedam sezona u Mainzu i Dortmundu, Liverpool će biti njegov prvi strani klub.

„Zaista jedva čekam da se suočim sa novim izazovom jer je Liverpool zaista poseban klub za mene. Planirao sam mnogo dužu pauzu, ali događaji u poslednje dve nedelje su me naterali da se stavim u akciju. Sve se izdešavalo veoma brzo nakon toga i nastavljamo punom snagom“, rekao je Jirgen Klop kao novopečeni trener engleskog kluba.

Novi klub, novi igrači, nova liga, novi jezik i vožnja s leve strane – ima mnogo toga na šta se treba navikavati u novoj sredini. Ipak, jedna stvar ostaje ista. Novi trener će i dalje biti međunarodni brend ambasador Opel/Vauxhalla. Takođe, neće biti problema na adaptiranje na Liverpul, jer je Opelova sestrinska marka Vauxhall, zvanični britanski partner kluba kada su automobili u pitanju. Vauxhall takođe sponzoriše nacionalne timove Engleske, Škotske, Velsa i Severne Irske.

Jürgen Klopp promenio klub – ali ne i marku svog automobila

„Veoma smo srećni što je naš brend ambasador prihvatio ovako izazovan zadatak. Posebno smo srećni zbog činjenice što će on i dalje voziti svoj oficijelni automobil – Insigniju“, rekao je šef Opel grupe dr Karl-Tomas Nojman (Dr. Karl-Thomas Neumann) povodom Klopovog preseljenja u Englesku. Gledajući unazad, moglo bi se pomisliti da je Opel već znao za planove Jirgena Klopa. U prošlosti, u Opelovim TV reklamama sa Jirgenom Klopom, automobili su gotovo uvek bili crni, što se poklapalo sa bojama kluba iz Dortmunda. Međutim, sada se u Opelovim reklamama pojavljuje Jirgen Klop u novoj crvenoj Astri. On će sada ciljati na zadavanje još jedne brige, i to vodećim timovima Premijer lige iz Mančestera i Londona, naravno u ulozi trenera „crvenih“ iz Liverpula.

PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje