AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Euro Sumar - Prodaja Suzuki automobila veća za dvadesetak odsto

Euro Sumar - Prodaja Suzuki automobila veća za dvadesetak odsto

Kombinacija povoljnih cena, dobrog odnosa uloženo-dobijeno, kvaliteta, performasni i korektnih ponuda za finansiranje kupovine je formula za uspeh na srpskom automobilskom tržištu...

U nastojanju da postigne pravi balans ovih uslova, Euro Sumar, uvoznik, distributer, prodavac i serviser Suzukijevih automobila i motocikala, uspeo je da nakon sedam meseci, uveća prodaju skoro za petinu u odnosu na isto vreme 2014. godine.

Iako nije i najprodavaniji Suzukijev model, nema sumnje da najviše zasluga za to pripada Suzuki Vitari, jednom od apsolutnih hitova na ovdašnjem tržištu i jednom od najtraženijih vozila u svojoj klasi. Sa početnom cenom od nesumnjivo vrlo atraktivnih 13.290 evra sa PDV-om, i to za varijantu sa 1,6-litarskim motorom od 120 KS i bogatim Comfort paketom opreme, Vitara je dostigla trećinu ukupne prodaje Suzukija kod nas.


Samo točak iza po tražnji nalazi se S-Cross, koji se u verziji sa 1,6-litarskim benzinskim motorom od 120 KS i baznim nivoom opreme, nudi po akcijskoj ceni od 11.990 evra sa PDV-om.

Trenutni lider Suzukijeve prodaje u Srbiji je popularni Svift koji se, u varijanti sa motorom od 94 KS i GA paketom opreme, može nabaviti već za 8.990 evra sa PDV-om.
Većina modela se isporučuje odmah po uplati.

Specijalne akcijske cene nemaju samo automobili, već i motocikli ovog japanskog proizvođača, a pripremljena je i posebna finansijska ponuda – trogodišnji lizing aranžman uz učešće od 30 odsto. Tako, recimo, mesečna rata za jedan od najtraženijih modela - V-Strom u verziji 650A, čija je cena 6.990 evra sa PDV-om, iznosi svega 130 evra.

PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje