AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Specijalna ponuda UniCredit Leasinga za nabavku novih JCB građevinskih mašina

Specijalna ponuda UniCredit Leasinga za nabavku novih JCB građevinskih mašina

U saradnji sa kompanijom Terra Srbija doo, UniCredit Leasing Srbija i JCB Finance su kreirali posebne uslove finansijskog lizinga za nabavku novih građevinskih mašina prestižnog svetskog brenda JCB...

Naime, u okviru akcije, sva pravna lica imaju mogućnost da uz fiksnu nominalnu kamatnu stopu od 0,99% godišnje i period finansiranja do 24 meseca, nabave mini i midi bagere nosivosti od 2 do 8 tona i na taj način značajno prošire svoje proizvodne kapacitete. Ova ponuda važi do 30. juna 2015. godine.
 
U ponudi su modeli 8020 CTS, 8026 CTS, 8035 ZTS, 8055 ZTS,  65R-I i 85Z-I. JCB mini i midi bagere karakteriše velika primena u najrazličitijim uslovima rada, produktivnost, bezbednost, odlični ergonomski uslovi koji se ogledaju u veoma viskom nivou kontrole mašine, odličnoj preglednost iz kabine i  niskim nivoom buke i vibracija. Stoga, ne čudi i podatak da prodaja JCB mini i midi bagera beleži kontinuiran rast iz godine u godinu.

Tako na primer, ukoliko se klijent opredeli za nabavku bagera čija je bruto vrednost 82.740 evra, minimalno učešće će iznositi 27.580 evra, dok će uz fiksnu nominalnu kamatnu stopu od 0,99% na godišnjem nivou, za period finansiranja od 2 godine, mesečna rata iznositi 2.322,11 evra.        

Za više informacija posetite naš sajt www.unicreditleasing.rs

PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje