AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

U Kini je sve moguće - lopovi ukrali deo puta

U Kini je sve moguće - lopovi ukrali deo puta

Na zanimljive vesti iz Kine već smo nekako navikli, posebno na one koje se odnose na havarije ekskluzivnih supersportskih automobila. Ovoga puta, dogodilo se nešto što verovatno niko nije očekivao...

Nekoliko tamošnjih kradljivaca ukrali su celu površinu puta dužine 410 metara, u provinciji Nantong, u mestu Jiangsu, u Kini. Delovi seoskog puta ukradeni su pomoću bagera i kamiona. 

Lopovi su morali da odnesu oko 630 tona betonskih ploča. Ova krađa je otkrivena slučajno, kada je jedan od seljaka požalio da se nešto dogodilo sa putem. Policija je uz pomoć kamera otkrila ko je vlasnik kamiona kojim je transportovan beton i uhapsila lopova.

 

Nakon što ga je policija uhapsila, on je dao sledeći odgovor: "S obzirom da se put ne koristi često, mislio sam da bi bilo dobro da uzmem betonske panele i zaradim nešto novca."


Koliku će kaznu dobiti za ovo, to nije poznato, ali betonske ploče više nisu upotrebjive, tako da će morati da se izgradi novi seoski put.


Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje