AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Ekološki FIAT 500L na metan meri vreme maratoncima

Ekološki FIAT 500L na metan meri vreme maratoncima

Kompanija FCA Srbija,  u saradnji sa ovlašćenim dilerom, Auto Kućom “Kole” iz Zemuna tradicionalno, treću godinu zaredom, podržava predstojeći Beogradski maraton i tim povodom Vas poziva da nam se pridružite na 28. SuisseGas Beogradskom maratonu, koji će se održati u subotu, 18. aprila 2015. godine.

Ekološki FIAT 500L na metan meri vreme maratoncima

S ponosom pravljen u Srbiji, FIAT 500L je zvanično vozilo 28. SuisseGas Beogradskog maratona. Modeli FIAT 500L na metan biće prisutni na samoj trci u vidu tehničke podrške, pratiće trku i meriće vreme maratoncima. 

Model FIAT 500L na metan koji se proizvodi u fabrici u Kragujevcu predstavlja ekološko vozilo sa veoma niskom emisijom ugljen dioksida. Osim što brine o zaštiti životne sredine ovaj model brine i o kućnom budžetu  jer tokom perioda od četiri godine korišćenjaekonomska ušteda je na nivou koštanja celog automobila. Koncept gradskog automobila 500L najčešći je izbor za veliki broj mladih porodica, jer u sebi objedinjuje naizgled nespojive karakteristike, kompaktnu spoljašnost sa prostranim putničkim odeljkom i punom opremom, u bogatom paketu gradskog automobila.

Ekološki FIAT 500L na metan meri vreme maratoncima

Beogradski maraton je najveća i najmasovnija sportska manifestacija u našoj zemlji i kao takva je, odlukom Skupštine grada Beograda, proglašena za događaj od posebnog značaja za grad Beograd. Beogradski maraton u sebi sadrži Trku zadovoljstva na 5 km, polumaraton i maraton. 


Auto kuća-KOLE ovlašćeni je diler i serviser vozila marke FIAT i FIAT Professional od 2011. godine. Danas, Auto kuća-KOLE raspolaže poslovnim prostorom od 2.500 m2 i ima više od 50 zaposlenih a svoju ponudu obogatili su sa brendovima ALFA ROMEO, JEEP i ABARTH.


PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje