AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Specijalne ponude UniCredit Leasinga trajaće do kraja aprila

Specijalne ponude UniCredit Leasinga trajaće do kraja aprila

UniCredit Leasing, jedna od vodećih lizing kompanija, koja je u Srbiji prisutna više od 10 godina, i ove godine učestvuje na  Međunarodnom salonu automobila, koji se održava od 20. do 29. marta 2015. godine na Beogradskom sajmu...

Uzimajući u obzir potrebe i želje kako postojećih, tako i potencijalnih klijenata, UniCredit Leasing je za ovu priliku kreirao specijalne ponude za finansiranje automobila brenda Škoda, ali i drugih vozila za fizička, pravna lica i preduzetnike. Zbog velikog interesovanja, ponuda će važiti do 30. aprila. 

Naime, UniCredit Leasing je pripremio posebnu ponudu za finansiranje modela Škoda Fabia, sa kamatnom stopom od 3,49% i na period finansiranja do 60 meseci. Pored ovog modela, UniCredit Leasing nudi mogućnost finansiranja i drugih Škodinih modela na isti period finansiranja, uz kamatnu stopu od 3,99%.


Pored toga, oni koji budu zainteresovani za nabavku automobila drugih brendova mogu iskoristiti veoma konkurentne uslove finansiranja koji podrazumevaju niži administrativni trošak i povoljniju nominalnu kamatnu stopu od 4,49% godišnje.

UniCredit Leasing je pripremio i specijalne uslove svog proizvoda Fleš lizinga za finansiranje vozila za pravna lica i preduzetnike. Nominalna kamatna stopa za Fleš lizing iznosi 4,49% godišnje, a zahtev mogu podneti firme koje posluju najmanje 6 meseci u kontinuitetu i u trenutku podnošenja zahteva nisu u blokadi.


Pored toga, ova lizing kućanudi mogućnost finansiranja PDV-a za nabavku dostavnih vozila za obveznike PDV-a.


UniCredit Leasing je jedna od vodećih lizing kuća u Evropi sa jakim korenima u 19 evropskih zemalja, i sa preko 3.000 zaposlenih. Kao sastavni deo jedne od vodećih finansijskih institucija, UniCredit Grupe, posluje u sledećim zemljama: Italiji, Austriji, Nemačkoj, Češkoj, Poljskoj, Slovačkoj, Estoniji, Mađarskoj, Rumuniji, Letoniji, Litvaniji, Rusiji, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Bugarskoj, Turskoj i Ukrajini.


PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje