AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Opel na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Opel na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Opel je predstavila čak tri nova modela iz svoje proširene i osvežene flote, Opel finansiranje za kupovinu novih automobila, kao i povoljnosti i specijalne prodajne i postprodajne akcije.

Opel na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Najveća zvezda Opelovog štanda je svakako novi član ADAM porodice –  avanturistički automobil stvoren za uživanje na otvorenom, elegantni trendseter i šampion u individualizaciji - ADAM ROCKS. Ovaj urbani krosover džepnog formata, sa troje vrata i dužinom od 3,75 metara, otvara i novi tržišni segment. Opelovi dizajneri su razvili nove elemente dizajna, dodatke i ukrasne detalje za sedišta karakteristične samo za ADAM ROCKS koji mu uz standardno ugrađeni Swing Top platneni krov daju neponovljivi elegantni šarm. Najnoviji član Opelove urbane porodice pokreće potpuno novi 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo motor. Ovaj vrhunski motor džepnog formata je već u skladu sa strogim Euro 6 standardima i pomera granice u klasi trocilindarskih motora po pitanju izuzetno niskog nivoa buke i vibracija, kao i neprevaziđene udobnosti. Opelov napredni IntelliLink info-zabavni sistem koji omogućava brzu i laku upotrebu, nudi integraciju pametnih telefona sa kabinom ROCKS-a po veoma pristupačnoj ceni. ADAM ROCKS je dostupan u prodajnim salonima već od 14.600 evra.

Opel na svom štandu predstavlja i već dokazano pravu zvezdu - nesumnjivo najprodavaniji model, mali automobil vrhunskog kvaliteta – novu Opel Corsu. Kroz četiri generacije tokom 32 godine, širom Evrope prodato je skoro 12,6 miliona primeraka. Peta generacija ovog modela već je postigla veliki uspeh sa prodatih preko 85.000 šitom Evrope. Po atraktivnoj početnoj ceni od 10.600 evra, nova Corsa može da se naruči u sportskoj verziji sa troje vrata i benzinskim motorom. Sa dužinom od samo 4,02 metra, nova Corsa pruža kvalitete kao što su zabavna vožnja, preciznost i udobnost uz vrhunsku izradu koju su kupci navikli da vide samo u većim i skupljim automobilima. O kvalitetu i vrhunskim performansama nove Corse najbolje svedoče brojne osvoje nagrade među kojima i nagrada Auto Best za najbolju ponudu u Evropi kao i nagrada za automobil godine u Srbiji.

Opel na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Najznačajniji element pod haubom nove Corse je novi trocilindarski 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo motor, kao deo velike ofanzive Opelovih pogonskih agregata. Kompaktni 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo, u celosti izrađen od aluminijuma, koji je naravno usklađen sa Euro 6 standardom, dostupan je u dve verzije snage, sa 66 kW/90 ks ili 85 kW/115 ks. Obe verzije imaju izvanredno ubrzanje i dobar obrtni momenat u nižim prenosnim odnosima, sa 170 Nm pri samo 1.800 rpm. Opelov moćni novi 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo standardno opremljen Start/Stop tehnologijom.

Opel na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Novi Opel Vivaro kombinuje funkcionalnost lakog dostavnog vozila sa udobnošću i dizajnom putničkog automobila. Druga generacija Opelovog najprodavanijeg modela izaziva divljenje, uvodeći, po prvi put, nagrađivanu Opelovu filosofiju dizajna ’Spoj vajarstva i nemačke preciznosti’ u segment lakih dostavnih vozila. Ono što upotpunjuje novi privlačan izgled ovog vozila jesu vrhunske tehnologije i mnoge praktične, inovativne funkcije pod haubom – dizel motori omogućavaju veliku vučnu snagu sa naprednim BiTurbo pogonom – i u kabini, čineći Vivaro krajnje atraktivnim i konkurentnim modelon u ovoj ključnoj klasi vozila. Sa godišnjom prodajom od oko 50.000 vozila, on pokriva preko 10% evropskog tržišta vanova srednje veličine. Raznovrsni Vivaro je pravo vozilo za gotovo sve potrebe kupaca. Nova serija produžava uspešan koncept  različitih varijatni i dostupna je u različitim konfiguracijama u dve dužine i dve visine, kao panel van, Combi, crew van i autobus. Zapravo, novi Vivaro je sada još pogodniji za potrebe transporta u odnosu na svog prethodnika, zato što je, u obe izvedbe – prva verzija je dužine oko 5 metara a druga još 40 cm duža – ovaj model gotovo 22 cm duži, dajući dodatni prostor koji je uočljiv u enterijeru i koji omogućava transportnu funkcionalnost kakva ranije nije bila moguća. Novi Vivaro dostupan je po ceni već od 16.074 evra.

Opel na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Pored najnovijih pojačanja, na Opelovom štandu u Hali 4, izložen je i veliki broj već aktuelnih modela, omiljenih među domaćom publikom – Astra, Insignia, Mokka, Meriva, Zafira Tourer.

Kompanija Opel je svim potencijalnim kupcima obezbedila fantastičnu ponudu finansiranja - u zavisnosti od perioda otplate oni mogu novi automobil kupiti na kredit beskamatno ili sa najnižom ratom. Opel finansiranje je posebna ponuda za kupovinu novih Opel vozila uz 0% kamate za kredit u iznosu do 10.000 evra i rokom otplate do 36 meseci namenjena fizičkim licima, putem koga ćete brže i lakše doći do novog Opela. Potpuno komforno, bez odlaska u banku, uz OPEL FINANSIRANJE sve se završava u Opel salonu. Neki od primera odličnih uslova kupovine su:
- Astra 1.4 100ks, 5 vrata – već od 12.400 evra, a visina rate od 127 evra
- Mokka 1.6 115ks od 16.990 evra, a visina rate od 181 evro
- Insignia 1.8 140ks od 16.780 evra, a visina rate vec od 181 evro

Svi kupci novih Opel  vozila i dalje mogu da računaju na FlexCare produženu garanciju i pomoć na putu. Opelova FlexCare produžena garancija podrazumeva garanciju na delove vozila u trajanju od dve godine nakon isteka dvogodišnje garancije proizvođača, ili ukupno pređenih 120.000 km, to jest, do ispunjenja jednog od ova dva uslova. Opel FlexCare uključuje i besplatnu Opel Produženu pomoć na putu u okviru trajanja ugovorene polise. U slučaju neočekivanog kvara Opelova pomoć na putu obezbediće da da vlasnici Opel vozila stignu na odredište u željeno vreme. 24 sata dnevno, u više od 40 evropskih zemalja, Opelova pomoć na putu nudi pomoć, uslugu šlepanja, uslugu iznajmljivanja automobila i još mnogo više. Detaljne informacije o Opel Flex Care produženoj garanciji i pomoći na putu možete pronaći na sajtu kompanije Opel http://www.opel.rs/garancija.html

Kompanija Opel brine o svojim vozačima i nakon kupovine vozila, pa je spremila i posebnu postprodajnu aplikaciju MyOpel. Zahvaljujući MyOpel aplikaciji, vlasnici Opel vozila sada imaju mogućnost da u svakom trenutku, gde god da se nalaze, koriste sve prednosti originalnog Opel servisa, kao i da uživaju u čitavom nizu korisnih usluga. Automatski podsetnik vodi računa o tome kada je vreme za redovan servis, a samo par klikova je dovoljno da se se zakaže dolazak u najbliži ovlašćeni Opel servis. Aplikacija čuva podatke o kompletnoj individualnoj servisnoj istoriji, a moguće je i na jednom mestu pristupiti svim bitnim informacijama o vozilu. Razne dodatne usluge  pružaju podršku kako u gradskoj vožnji, tako i na dužim putovanjima, od lociranja gde ste parkirali vozilo i merenja preostalog vremena za parking, do direktnog poziva jednim klikom Opel službe za brigu o vozilu.Takođe, aplikacija omogućava pristup najnovijim vestima i ponudama iz Opela, kao i primanje personalizovanih ponuda i atraktivnih popusta usklađenih sa individualnim potrebama. Aplikacija je prilagođena Android i IOS operativnim sistemima i može da se besplatno preuzme na portalu myopel.rs.

Svi posetioci Beogradskog salona automobila, pozvani su da posete do Opelov štand u Hali 4 i saznaju više o novim fantastičnim ponudama i pogodnostima. Pored toga što mogu premijerno da vide veliki broj novih, atraktivnih modela, Opel je za svoje ljubitelje, verne i buduće kupce, obezbedio i TOČAK SREĆE koji mogu da zavrte svi posetioci štanda i da osvoje neku od brojnih nagrada.

Opel

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Maserati treninzi sportske vožnje u Srbiji

Strast za brzinom kreira legendu o Maseratiju koja traje već 110 godina, a Maserati Delta Automoto, kao zvanični regionalni distributer ovog prestižnog italijanskog brenda, tu strast donosi i u našu zemlju...

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

SEAT S.A. beleži visok operativni profit

Danas je SEAT S.A. predstavio svoje rezultate za 2023. godinu uz strategiju za naredne godine. Prošle godine, operativni profit je dostigao rekordnih 625 miliona evra, povećavajući se za 592 miliona evra (2022: 33 miliona evra)...

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Svečano otvoreni DDOR BG Car Show 08 i 16. Motopassion

Sajam automobila DDOR BG Car Show 08 i 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ svečano su otvoreni 20. marta, na kraju „novinarskog dana“ namenjenog medijskim profesionalcima, dan pre nego što u sajamske hale uđu prvi posetioci...

123456. . .1593
Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje