AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Euro Sumar: Suzuzki S-Cross s pokolonom još samo mesec dana

Euro Sumar: Suzuzki S-Cross s pokolonom još samo mesec dana

Mada kupci automobila u zimskim mesecima obično čekaju Salon automobila u Beogradu u nadi da će vozila dodatno pojeftiniti, Euro Sumar, uvoznik Suzukijevih automobila, dokazuje suprotno - da se čekanje uvek ne isplati...

Naime, dan nakon otvaranja ovogodišnjeg Međunarodni salona automobila u Beogradu, konkretno, 21. marta, prestaje da važi posebna pogodnost za one koji se odluče za nabavku modela S-Cross. Samo do tog datuma kupci uz ovaj model na poklon dobijaju zimski set točkova koji, osim Yokohama pneumatika i čeličnih naplataka, uključuje i senzore pritiska u pneumaticima i sigurnosne zavrtnje.

Po tom osnovu ostvaruje se ušteda od 1.000 evra, a ako se svemu doda i činjenica da su sve verzije ovog modela od početka 2015. godine u proseku jeftinije za 1.000 evra, pa sada, recimo, bazna verzija košta svega 11.990 evra sa PDV-om, onda je jasno da je svako čekanje izlišno.


Podsećamo da S-Cross pokreće benzinski motor zapremine 1,6 litara od 120 KS i da se može birati između pet nivoa opreme, petostepenog, šestostepenog ili CVT menjača i pogona na dva ili sva četiri točka. Već osnovni nivo opreme podrazumeva klima-uređaj, elektropodizače prednjih i zadnjih prozora, centralnu bravu, daljinsko otključavanje, radio CD/MP3 sa USB priključkom, putni računar, prednje i bočne vazdušne jastuke, vazdušni jastuk za kolena sa vozačeve strane, vazdušne zavese, ABS sa EBD, ESP (elektronski program stabilnosti), BAS (sistem pomoći pri naglom kočenju), TPMS (sistem kontrole pritiska u pneumaticima) i tako dalje.


S-Cross ima trogodišnju garanciju ili 100.000 pređenih kilometara, a isporučuje se odmah po uplati.


Euro Sumar

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje