AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Ko ima bolju reklamu za Super Bowl - Toyota, Mercedes, BMW, Kia?

Ko ima bolju reklamu za Super Bowl - Toyota, Mercedes, BMW, Kia?

Finale američkog fudbala (NFL - National Football League) - Super Bowl, kod nas je popularno i atraktivno koliko i direktan prenos zimskog medveđeg sna. Na drugu stranu, to je istorijski najgledaniji program na američkoj televiziji. Pogledajmo ko je pripremio najzanimljivije reklame...

Pogledajte vest Najbolje reklame za bezbednu vožnju.

 

Tri od četiri Amerikanca posmatraju ovaj mega popularni događaj, i zato se automobilske kompanije utrkuju u tome, ko će pripremiti najzanimljiviju reklamu i privući pažnju što većeg broja gledalaca.

Pogledajte: Jednostavna kampanja protiv alkohola u Rusiji.

 

Kreiranje reklama za Super Bowl je veoma skup biznis, kao i cena medijskog prostora tokom finalne utaktmice, koja će ove godine biti održana 1. februara.

Toyota

U reklamnom spotu kompanije Toyota učestvuje Amy Purdy, osvajačica bronzane medalje na Paraolimpijskim igrama u snowboardcrossu u Sočiju, koja nam šalje poruku da je sve moguće i da nikada ne treba odustajati. Reklama se odnosi na model Camry, koji u Americi tradicionalno važi za kvalitetan i pouzdan automobil, koji služi za komforno i bezbedno putovanje. Camry je više puta bio najprodavaniji automobil na tržištu Sjedinjenih Američkih Država.

VIDEO:



Lexus

Japanski premium brend u jednoj prilično ozbiljnoj reklami predstavlja dobrodošlicu novom hibridnom automobilu - Lexus NX.

VIDEO:



Mercedes-Benz

Nemački proizvođač, na zanimljiv način nas podseća na bajku o kornjači i zecu. Ovoga puta, kornjača se služi nedozvoljenim sredstvima. Suprotno pravilima, u trci sa zecom, kornjača je koristila vozilo. I to kakvo vozilo - Mercedes AMG GT.

VIDEO:



Volvo

Vovo se ove godine, umesto klasične reklamne kampanje tokom emitovanja Super Bowla, odlučio da pozove gledaoce, da nominuju onog koji je prema njima zaslužio da dobije Volvo XC60. Švedski proizvođač će izabrati pet ljudi, kojima će pokloniti novi automobil. Zanimljivo je, da je ova kampanja jeftinija nego klasična televizijska reklama tokom Super Bowla.

VIDEO:



Kia

Kia je za svoj reklamni spot angažovala nekadašnjeg agenta 007, Jamesa Bonda. Slavni glumac na zanimljiv način reklamira novu generaciju modela Kia Sorento, u duhu parodije na akcioni film.

VIDEO:



BMW

BMW je odlučio da promoviše svoj elektromobil i3, kroz parodiju na The Today Show iz 1994. godine, kada voditeljski dvojac Katie Couricová i Bryant Gumbel prave šalu na račun interneta, koji je u to vreme bio u povoju.

VIDEO:



Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje