AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

FAS najbolji poslodavac u Srbiji

FAS najbolji poslodavac u Srbiji

Kompanija Fiat Automobili Srbija (FAS) osvojila je nagradu Poslodavac godine koju dodeljuje Srpska asocijacija menadžera (SAM), a koja se dodeljuje za aktivnosti, odnos i brigu o zaposlenima, kao i najbolje uslove za rad i razvoj profesionalnih menadžera...

Pogledajte vest: Vodeći menadžeri posetili fabriku FIAT Automobili Srbija.

 

Iz FAS-a ističu da ova prestižna nagrada pripada njihovim ljudima, koji predstavljaju najveću snagu kompanije i koji svojim svakodnevnim trudom i zalaganjem već godinama unazad obezbeđuju ostvarivanje uspešnih poslovnih rezultata.

Pogledajte vest: Za Olimpijsko zlato u Riju 2016. - Fiat 500 L na poklon.

 

Kompanija Fiat Automobili Srbija (FAS), kao najveći poslodavac u centralnoj Srbiji, pruža jednake mogućnosti svima i zastupa globalnu filozofiju kompanije FCA, koja se zasniva na vrednovanju zasluga i motivaciji. Kompanija kontinuirano ulaže u obuku zaposlenih iz oblasti savremenih tehnologija za proizvodnju automobila, o čemu najbolje svedoči podatak da je do sada više od 1.000.000 sati uloženo u treninge, nekoliko stotina radnika obučeno je u inostranstvu, uz stalnu razmenu iskustava sa inostranim  stručnjacima, proširujući kapacitete lokalne radne snage u ovoj industriji. Još jedan primer stručnog usavršavanja zaposlenih u FAS-u predstavlja i FAS Akademija, otvorena 8. jula prošle godine, osmišljena za obuku tehničara iz dilerske mreže, postprodajne aktivnosti, behavior i komercijalne obuke.

Pogledajte vest: Testirali smo: Fiat 500L 1.4.

 

Kompanija FIAT Automobili Srbija (FAS) osnovana je 2008. godine, kao partnerski projekat italijanske kompanije FIAT Group Automobiles (FGA) sa Vladom Republike Srbije, pri čemu FIAT poseduje 67, a Republika Srbija preostalih 33 odsto vlasništva. Nova fabrika FIAT Automobili Srbija u Kragujevcu svečano je otvorena u aprilu 2012. godine i danas je to jedan od najmodernijih proizvodnih pogona u okviru FIAT Grupacije širom sveta. Sa preko 3.000 zaposlenih, FAS danas predstavlja poželjnog poslodavca, društveno odgovornu kompaniju, aktivnog investitora u Srbiji i vodećeg srpskog izvoznika. U kragujevačku fabriku do sada je investirano preko 1,3 milijarde EUR, od čega 850 miliona EUR samo u nabavku najsavremenije opreme. FAS je takođe generalni distributer i uvoznik poznatih automobilskih brendova FIAT, Alfa Romeo, Lancia, FIAT Professional i Jeep.

 

Pogledajte vest: Fiat 500L na Belom dvoru - S ponosom proizveden u Srbiji.


FAS
Foto: Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje