AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Dacia prodala 3 miliona automobila u poslednjoj deceniji

Dacia prodala 3 miliona automobila u poslednjoj deceniji

Savremena Dacia je sve popularnija. Renault o ovoj kompaniji govori kao o "globalnom" uspehu, jer prodajne brojke neprestano rastu. U prilog ovoj tvrdnji ide i nedavno obeleženi jubilej na međunarodnom autosalonu u Parizu...

Pogledajte vest: Dacia Duster 2014 stigao u Srbiju: Prvi utisci + FOTO.

 

Na akciji u Parizu, rumunska kompanija je vlasniku predala 3-milioniti prodati automobil od 2004. godine. Konkretno, u pitanju je model Dacia Sandero Stepway, a novi vlasnik je po automobil u Pariz stigao iz Španije. Novopečenom vlasniku modela Sandero Stepway, Andreasu Palomou Pazu, ključeve je uručio šef globalne prodaje Renault Groupa, Nicolas Wertans. 

Pogledajte vest: Novi Dacia Sandero i Logan stigli u Srbiju - Prvi utisci.

 

Dacia očekuje, da će i ove godine biti veoma uspešna. Globalna prodaja u prvih šest meseci je povećana za 24,4 %, a u Evropi je zabeležen rast prodaje od čak 36,2 %.

 

Pogledajte vest: BG Car Show 2014 - Dacia nudi beskamatni kredit i 7-godišnju garanciju.

"Dacia je prodala tri miliona automobila od svoje obnove pre 10 godina, što je u današnjoj automobilskoj industriji uspeh. Marka je izgradila snažnu vezu sa svojim klijentima, baziranu na osećaju poverenja i bliskosti. Ovaj uspeh je i direktna obaveza, u skladu sa očekivanjima vozača koji traže bezbedno, pouzdano vozilo sa modernom tehnikom i performansama po pristupačnoj ceni." - izjavio je Nicolas Wertans.

Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje