AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

TAGO CAR novi prodavac i serviser Citroena

TAGO CAR novi prodavac i serviser Citroena

TAGO CAR, nova kompanija koja posluje u grupi GO.TA.CAR, od nedavno je ovlašćeni prodavac i serviser Citroen putničkih i lakih komercijalnih vozila za Novi Sad i Vojvodinu. Mada posluje od jula, zvaničan debi pred širom javnošću ima na Novosadskom sajmu, od 1. do 5. oktobra, na izložbi automobila...

TAGO CAR novi prodavac i serviser Citroena

... jednoj od četiri priredbe koje se na istom mestu održavaju u isto vreme.


Za novi brend u portfoliju GO.TA.CAR grupe rezervisane su dve lokacije: Citroen prodajni salon se nalazi u jedinstvenom ambijentu - na brodu Zeppelin na Novosadskom keju, na Dunavu, gde je izloženo 13 modela, dok se servis za vozila te marke nalazi u Gota centru, na Zrenjaninskom putu br. 6 u Novom Sadu. Osim novih, u ponudi kompanije TAGO CAR, biće i polovna Citroen vozila.

Na auto izložbi na Novosadskom sajmu TAGO CAR predstavlja nove modele Citroen C4 Grand Picasso i restilizovani C3, kao i nekoliko drugih automobila iz aktuelnog programa, među kojima su najatraktivniji oni sa promotivnim, sniženim cenama. Tako se Citroen C-ELYSEE sa 1,6-litarskim HDI dizel motorom i opremom Confort nudi za 12.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama), dok se Citroen C4, takođe sa 1.6 HDI motorom i opremom Confort, nudi za 14.490 evra.


GO.TA.CAR GROUP je porodična kompanija sa 40 zaposlenih koja postoji već 16 godina i ovlašćeni je prodavac i serviser automobila Toyota, Citroen, Hyundai i Chevrolet. U sastavu grupe posluje i ćerka-kompanija GO.TA.MOBIL, koja nudi polovna vozila ova četiri, ali i ostalih proizvođača.


Prodajni salon i servis za sva četiri brenda se nalazi u poslovnom centru GO.TA.CAR na Zrenjaninskom putu br. 6 u Novom Sadu.

TAGO CAR novi prodavac i serviser Citroena

Servisni deo, jedan od najmodernije opremljenih u ovom delu Srbije, čine mehaničarska i lakirersko-limarska radionica sa sedam, odnosno šest radnih mesta. Kompanija GO.TA.CAR je dobila pet prestižnih ICHIBAN nagrada koje Toyota dodeljuje za zadovoljstvo klijenata, a na osnovu ankete koju među korisnicima prodajnih i servisnih usluga sprovodi u svojoj dilerskoj mreži u Evropi.

PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje