AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Grand Motors: Volvo XC60 s izuzetnom opremom uz popust od 5.000 evra

Grand Motors: Volvo XC60 s izuzetnom opremom uz popust od 5.000 evra

S namerom da tržištu ponudi natrprosečno opremljeno vozilo po izvanrednoj ceni, Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser Volvo automobila, specijalno za kupce u Srbiji nudi najtraženiji model proslavljene švedske marke – XC60 u posebnoj „porodičnoj“ ediciji, sa promotivnim popustom oko 13 odsto: za 34.900 evra(sa svim dažbinama)...

Grand Motors: Volvo XC60 s izuzetnom opremom uz popust od 5.000 evra

„Za ovu cenu, u verziji s dizelom motorom i sa vrlo dugačkim spiskom ugrađene opreme, u klasi crossovera na našem tržištu trenutno ne postoji nijedan model koji nudi više“, kaže direktor prodaje marke Volvo u Grand Motorsu, Milan Arsić. „S principalom smo uspeli da, samo za srpsko tržište, ‘skrojimo’ Family Edition ovog modela koja, s oko pet hiljada evra nižom cenom, ima više opreme nego ikada do sada.

Recimo, Family Edition uz standardni Kinetic, ima još nekoliko dodatnih paketa s kojima su konkurentska vozila po pravilu osetno skuplja, a u ovom Volvou su praktično poklon. To su paket klimatizacija (AQS senzor za kontrolu i kvalitet vazduha u putničkoj kabini, senzor vlažnosti vazduha), Business paket (Sensus Navigation sistem sa kartama Evrope i Srbije + Sensus Connect Infotainment sa ekranom od 7 inča, Web Browserom, Bluetooth hands free sistemom, Multi Media DVD plejerom, IPod, USB priključcima), svetlosni paket (aktivni Dual-Xenon farovi, prskalice za pranje farova pod visokim pritiskom, posebno ambijentalno unutrašnje osvetljenje), Comfort paket (električno preklopivi bočni retrovizori sa svetlom, unutrašnji retrovizor sa automatskim zatamnjivanjem, senzor za kišu, parking senzori pozadi, električno podešavanje sedišta vozača sa memorijom, električno lumbalno podešavanje prednjih sedišta u dva pravca, aluminijumska zaštitna lajsna u prostoru prtljaga)“, ističe gosp, Arsić.

Grand Motors: Volvo XC60 s izuzetnom opremom uz popust od 5.000 evra

Volvo XC60 Family Edition je, između ostalog, opremljen i kontrolom trakcije u krivini, automatskim deaktiviranjem električne parking kočnice, sistemom protiv proklizavanja (ESP), sistemom pomoći i aktivacijom svetla u slučaju naglog kočenja, sistemom pomoći pri kretanju uzbrdo, lamiranim vetrobranskim staklom, „panik“ tasterom na daljinskom upravljaču….

Sve to i još mnogo drugog je dodato na standardni paket Kinetic, koji, između ostalog, uključuje sistem za zaštitu od prevrtanja, vazdušne jastuke za glavu i ramena, bočne vazdušne jastuke za prednja sedišta, sistem za zaštitu od bočnih udara, sistem zaštite od naglih povreda vratnog dela na prednjim sedištima, dodatni grejač vazduha, ručicu menjača i kolo upravljača presvučene kožom, merač spoljašnje temperature, filter za polen, putni računar, Start/Stop sistem, aluminijumske naplatke od 17 inča, LED dnevna svetla, tempomat, audio kontrole na uparvljaču itd.

Grand Motors: Volvo XC60 s izuzetnom opremom uz popust od 5.000 evra

Volvo XC60 Family Edition pokreće četvorocilindarski dizel motor radne zapremine 1.984 ccm sa 136 KS i 320 Nm maksimalnog obrtnog momenta, koji snagu na prednje točkove prenosi posredstvom šestostepenog ručnog menjača. Deklarisna prosečna potrošnja je samo 5,3 l/100 km. Za ovo vozilo važi četvorogodišnja garancija (ili do 150.000 km), obavezni servisni intervali su na 30.000 km ili jednom godišnje, a svi kupci Volvo automobila, što znači i ovog modela, u slučaju nužde mogu da koriste 24-časovnu besplatnu asistenciju i pomoć na putu.

Potencijalnim kupcima će od koristi biti i informacije da su količine ovog „izdanja“ Volvoa XC60 eksluzivno ograničene – na samo 20 primeraka, sa isporukom do kraja godine, kao i da je ovo vozilo jedna od hit ponuda na tradicionalnoj prodajno-izložbenoj manifestaciji u Novom Sadu, koja se održava od 1. do 5. oktobra.

PR

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1595
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje