AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Aston Martin Vanquish Carbon - samo za odabrane

Aston Martin Vanquish Carbon - samo za odabrane

Aston Martin u borbu za kupce ulazi sa novom strategijom. Njen deo je ponuda specijalnih edicija i verzija. Među njima su najnovije Carbon Black i Carbon White, koje će ova britanska kompanija predstaviti na autosalonu u Parizu...

Aston Martin Vanquish Carbon - samo za odabrane

Pogledajte vest: Aston Martin Vanquish se parkirao na krov hotela Burj Al Arab.

 

Za bogatu klijentelu više nije dovoljno dobro ime, puno snage, moderna tehniak i ekskluzivni materijali. Potražnja za specijalnim edicijama, kojima se povećava stepen prepoznatljivosti, neprestano se povećava.

Pogledajte vest: Aston Martin Vanquish II: Otkriven naslednik modela DBS.

 

Aston Martin na čelu sa novim direktorom Andy Palmerom, koji je nekada radio za Nissan, želi da napravi svoju ponudu atraktivnijom za svoje klijente. Zato je predstavljena nova edicija "karbonskih" Astona. U pitanju su modelu Vanquish i Vanquish Volante, koji su u ponudi u dve verzije - Carbon Black i Carbon White, a razlikovaće se samo vizuelno. Jedna verzija biće izvedena u crnoj boji, a druga u beloj, pri čemu su krov, prednji branik, zadnji difuzor, pragovi, retrovizori i kvake izrađeni od karbona.

Aston Martin Vanquish Carbon - samo za odabrane

Pogledajte vest: Stig u reklami za Aston Martin Vanquish.

 

Motor je šestolitarski V12 maksimalne snage 576 KS. Iz mesta do 100 km/h, potrebno mu je 3,8 sekundi, a maksimalna brzina iznosi 324 km/h.

Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje