AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Garmin na Beogradskom maratonu

Garmin na Beogradskom maratonu

Kao što smo već najavili, Garmin će bti prisutan i ove godine na Beogradskom maratonu koji se održava u nedelju 27. aprila. Zastupnik Garmina za Srbiju, firma Info Team, će se tom prilikom pridružiti humanitarnoj organizaciji BelHospice.

Svima koji trče maraton za BelHospice tim, Garmin je obezbedio prigodne poklone za samu trku: kačket ili znojnicu. Neki članovi tima koji će držati tempo trke u različitim vremenima (maraton, polumaraton, trka zadovoljstva) će nositi razne modele Forerunner uređaja (FR10, 110,210, 220 i 620) kako bi na na kraju trke uradili analizu na Garmin Connect-u na licu mesta, u šatoru BelHospice-a koji će se nalaziti iza same ciljne linije. Na leđima će nositi prepoznatljive zastave sa obeleženim ciljanim vremenima.

Jedan od trkača će zahvaljujući Forerunner-u 620 i mobilnom telefonu slati online podatke putem LiveTrack opcije koji će moći da se prate uživo tokom cele trke na televizoru na štandu Garmina, tj BelHospice-a. Moći ćete da pratite puls, brzinu i na kom se kilometru nalazi jedan polumaratonac.

I to nije sve. Na nedavnoj press konferenciji predstavljena Garmin VIRB Elite kamera će na mini helikopteru snimati celu trku i takmičare našeg tima iz vazduha! Maraton će biti dakle još jedna prilika da se družite sa Garminom, a od zaposlenih u firmi Info Team ćete dobiti sve potrebne dodatne informacije.


Garmin

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Proizvodnja vozila u svetu u 2023. godini

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova prenosi informaciju od Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila (OICA) koja pokazuje da je u svetu tokom prošle godine proizvedeno 93.546.599 vozila ( automobili i laka komercijalna vozila)...

123456. . .1594
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje