AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Ford Raptor Trax je nova zimska igračka Kena Blocka

Ford Raptor Trax je nova zimska igračka Kena Blocka

Ken Block je za zimske uslove dobio novi automobil, koji stoji na bazi najsnažnije verzije popularnog Forda F-150. Od 2010. godine je suosnivač kompanije DC Shoes, takmičarski vozač i zvezda video serijala  Gymkhana i zvanično je spojen sa kompanijom Ford...

Pogledajte vest: Video: Ken Block ne izlazi iz zapaljenog automobila!

 

Za poslednje četiri godine, Block je jedino povezivan sa automobilom Ford Fiesta. Ovoga puta, Block je posredstvom jedne fotografije i kratkog saopštenja otkrio svoju novu "igračku", koju će koristiti u zimskim uslovima. Automobil je zapravo modifikovani pick-up F-150 SVT Raptor sa motorom V8 turbo zapremine 6,2 litra.

Pogledajte vest: Gymkhana 6 - Ken Block je ponovo u akciji + VIDEO.

 

Kao što možemo videti na fotografiji, Blockov Raptor Trax je opremljen gusenicama, kako bi se lakše kretao u planinskom području u Juti, gde Amerikanac živi. Od ostalih zanimljivosti primećujemo i "korpu" na krovu i nosač za snowboard.

Ford Raptor Trax je nova zimska igračka Kena Blocka

U enterijeru je modifikovan prostor za odlaganje sitnica i pića, sedišta u sportska Recaro, a audio sistem može se koristiti i za potrebe izvan automobila. Ford Raptor Trax biće i zvezda novog zimskog videa, a koristiće ga i tokom zimskih X-Games u Aspenu, u Coloradu.

Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje