AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Citroen DS3 stigao u Srbiju - Andrija Milošević zaštitno lice Citroen-a

Citroen DS3 stigao u Srbiju - Andrija Milošević zaštitno lice Citroen-a

Na današnjoj konferenciji za medije, upriličenoj u , za ovu priliku posebno dizajniranom, salonu automobila Vitro Group prekoputa Ade, predstavljen je premijerno u Srbiji Citroen DS3. S obzirom da je ovaj auto drugačiji, tako su u Vitro Group odlučili da naprave malo drugačiji scenario, pa je Direktor marketinga Vojislav Lekić predstavio najnoviji Citroen obučen veoma prikladno ciljnoj grupi ovog prelepog noviteta...

Fotografije snimljene na promociji modela DS3 pogledajte klikom na LINK.

Da sva pažnja ne ostane na premijernom prikazivanju novog vozila, pobrinuli su se u Vitro Group još jednom promocijom. Naime, današnjim dolaskom Citroen-a DS3 u svoju porodicu, dobili su još jednog člana. Andrija Milošević, naš poznati glumac i veoma rado viđen gost beogradskog noćnog života, postao je danas promo lice Citroen-a i Vitro Group. Čini se u nikad boljem trenutku. Pored velike popularnosti koju uživa na TV-u, i u pozorišnim predstavama, naš poznati glumac je pravi mamac za lepe devojke gde god se pojavi. Ušavši u veoma atraktivan DS3 bele boje sa crnim krovom i unikatnim dizajnerskim potpisaom sa njegovim imenom, dodatno će izazvati interesovanje tabloida, koji neprestano prate njegove avanture.

Citroen DS3 stigao u Srbiju - Andrija Milošević zaštitno lice Citroen-a

"Nismo imali dilemu, ko je pravi predstavnik generacije kojoj je ovaj auto namenjen, pa se ime Andrije Miloševića nekako samo po sebi nametnulo. Još kad smo se zimus upoznali, i shvatili o kakvom se momku radi, svi mi u Vitro Group smo bili veoma počastvovani njegovim pristankom da bude naše promo lice. Pored toga što je svestrana ličnost, glumac, voditelj, pevač, on je i intrigantna pojava gradskog noćnog života, tako da bolji početak života u Srbiji Citroen DS3 nije mogao da poželi." - rekao je između ostalog Lekić, na predstavljanju našeg poznatog glumca.

Već na prvi pogled, DS3 će predstavljati pravi ukras među vozilima na našim ulicama. Različit od svega do sada viđenog, menja uobičajene klasične dizajnerske kodove i nameće inovativna rešenja, nikog ne ostavljajući ravnodušnim. Kao jedan od primera navešćemo deo koji je u obliku ajkulinog peraja i koji ističe njegovu dinamičnost i samim tim se čini kao da krov lebdi iznad auta. Logo, koji pogled prvo uhvati, izražava karakter celog automobila i nameće se kao potpis jednog umetničkog dela. Kada su detalji u pitanju, DS3 igra na kartu diskretnog luksuza. Poseduje visoki stepen završne obrade, koji karakteriše velike automobile. Unutrašnjost i spoljašnjost Citroen-a DS3 sjaje suptilnim i rafiniranim dizajnom, a DS3 zadržava svoj duh kroz istoriju postajući savremena modna ikona.

Citroen DS3 stigao u Srbiju - Andrija Milošević zaštitno lice Citroen-a

Ko misli da ga ništa ne može izenaditi, biće oduševljen kada bude otkrio osećaj u toku vožnje Citroen-a DS3. Oni koji budu bili smešteni u udobna sedišta, koja pružaju nisku poziciju vožnje, sa volanom u rukama, više neće imati želju da se zaustave. Informacije vezane za vožnju, brzinu, potrošnju i obrtaje su prezentovane u trodimenzionalnom obliku modernog dizajna. Prednji naslon između sedišta donosi dodatni komfor, a na dohvat ruke prednjim putnicima je i USB priključak i Handsfree Bluetooth. Vrhunski stereo uređaj prepoznaje većinu audio čitača i daje mogućnost da se upravlja menijem i muzičkim listama preko komandi na volanu. Agregati su snažni i brižni kada je okolina u pitanju, ka na primer HDi, koji ispušta samo 99 g CO2/km.

DS3 nudi navigacioni sistem MyWay sa integrisanom mapom Evrope na SD kartici. Na ekranu 16/9, navigacija se pojavljuje kao da gledate put sa neba i skuplja najaktuelnije informacije o saobraćaju, prikazuje saobraćajne znake, građevine i zgrade velikih gradova u 3D formatu (3D City View). Neosporno je da je DS3 automobil XXI veka, a kako bi u potpunosti iskoristili internet, DS3 poseduje Wifi On Board. To je tehnologija koja omogućava pristup brzom internetu preko 3G SIM kartice. Na raspolaganju je svakom od putnika, pri vožnji i kada je vozilo zaustavljeno, pa možete čitati mejlove i sa lakoćom pristupiti omiljenim sajtovima. Sa specifičnim opcijama za personalizaciju, DS3 ima mogućnost da se kombinuje u 38 različitih boja. Od boje krova preko boje karoserije, preko felni od 17 inča sa dijamantskim umecima. U ponudi je širok izbor ukrasa koji animiraju krov stvarajući specifičan svet boja koje će učiniti DS3 unikatnim i modernim na svakom mestu gde se pojavi.

Citroen DS3 stigao u Srbiju - Andrija Milošević zaštitno lice Citroen-a

Paleta raznih stilova omogućava da se personalizuju oklopi retrovizora ili ručica menjača bojama koje želite i koje su vam slične. Tome dodajemo i efektne delove unutrašnjosti vozila koji su u boji karoserije. Postoje velike mogućnosti kada je u pitanju personalizacija automobila, zahvaljujući raznim opcijama i dodacima. Na vama je da stvorite vaš unutrašnji svet. Pod i patosnice se takođe adaptiraju dizajnu i boji krova. Unutrašnjost je refleksija spoljnog izgleda, a Citroen DS3 je personifikacija svog vlasnika, jer je on njegov dizajner.

Periodično održavanje, popravka u slučaju kvara, zamena potrošnih delova, kompletno čišćenje sa unutrašnjim i spoljnim pranjem, sve to uključuje specifična FREEDRIVE usluga, nova generacija brige o vozilima, koju DS3 sa sobom donosi. Za one koji su prezauzeti u hroničnom nedostatku vremena, Citroen je stvorio službu za asistenciju koja je spremna u svakom trenutku. U slučaju udesa, kvara, probušene gume, praznog akumulatora, izgubljenih ključeva, greške u sipanju goriva ili iz nekog drugog razloga, služba efikasno i brzo reaguje, a zamensko vozilo je odmah na raspolaganju.

Citroen DS3 stigao u Srbiju - Andrija Milošević zaštitno lice Citroen-a

Citroen DS3 je potpuno skrojen po merama grada i puta, po svim parametrima naših želja u svakodnevnom životu. Prelepi satovi, elegantni kaiševi, dugmići za manžetne i metalni privesci za ključeve samo podsećaju tokom celog danan onoga ko je srećni vlasnik, da vozi jedan fenomenalan automobil.

VITRO GROUP Marketing
Foto: Milomir Bošković - Automagazin portal

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje