AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Novi Volkswagen Sharan - prvi video

Novi Volkswagen Sharan - prvi video

Sa preko 600 000 prodatih vozila Volkswagen Sharan je omiljeno vozilo ogromnog broja porodica u Evropi. Na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi, od 4. do 14. marta, biće prikazana potpuno nova generacija ovog bestselera...

Po prvi put opremljen kliznim vratima u zadnjem delu, Sharan iz 2010. je unapređen u svakom pogledu. Svaki deo unutrašnjosti i spoljašnjosti i celokupna tehnologija, uključujući TDI i TSI motore i sisteme prenosa, su novi. Šaran u pogledu potrošnje goriva nudi najbolje performanse: sa 5,3 l na 100 km, Šaran 2.0 TDI sa 140 ks ostvaruje manju potrošnju goriva u odnosu na bilo koji drugi MPV u ovoj klasi.

Novi Volkswagen Sharan - prvi video

Obeležje novog Sharana je kompletan dizajnerski koncept koji obuhvata krajnje fleksibilan sistem sedišta EasyFold (i do sedam lako podesivih sedišta), visok kvalitet, beskompromisnu bezbednost (sedam vazdušnih jastuka, bi-xenon farove sa dnevnim svetlima u LED tehnologiji i poziciona svetla) i brojne korisne detalje. Još jedna novina kod nove generacije Šarana je i adaptivna kontrola šasije i sistem regulacije nivoa. Ovo komforno višenamensko vozilo iz gornjeg B segmenta je kreirano za porodice sa dvoje ili više dece i za poslovne ljude koji prelaze veliku kilometražu i imaju potrebu za dodatnim prostorom.

Novi Volkswagen Sharan - prvi video

Pogon i upravljanje novim Šaranom je na istom nivou komfora i dinamične reakcije kao i kod Pasata. Vrhunski sistemi zabave, veliki panoramski šiber i klima uređaj sa tri zone garantuju odlične uslove putovanja u bilo koje doba godine. Dostupan u Trendline, Comfortline i Highline verzijama, čak i osnovni model Šarana je opremljen karakteristikama kao što su poluautomatski klima uređaj (Climatic) i radio/CD sistem (RCD 210). Treća generacija ovog MPV će ponovo biti dostupna sa pogonom na četiri točka (Šaran 2.0 TDI 4Motion sa 140ks). VIDEO:

Porsche SCG PR

Najbolje ocene za Hankook EV i letnje gume

Najbolje ocene za Hankook EV i letnje gume

Dobro pozicionirani u odnosu na konkurenciju: Na brojnim najnovijim uporednim testovima, premium gume kompanije Hankook impresioniraju svojom udobnošću i sigurnošću, a prema pisanju specijalizovanih medija, pružaju i odličan odnos cene i performansi...

123456. . .1596
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje