AutoMAGAZIN - Vesti

Najnovije vesti iz auto industrije

Nastavak snimanja filma “Nacionalna klasa”

Nastavak snimanja filma “Nacionalna klasa”

Danas je u prostorijama Medija centra, u organizaciji Sportskog auto moto saveza Srbije (SAMSS), održana konferencija za medije, gde je povodom 10 godina od osnivanja, SAMSS predstavio nacionalnu kampanju pod nazivom "NK2 Brza Srbija". Glavni promotivni element kampanje je snimanje filma Nacionalna klasa, čije replike su već 30 godina sastavni deo svakodnevnog života...

Cilj ove velike kampanje je unapređenje automobilizma u Srbiji i promovisanje Zakona o bezbednosti u saobraćaju, koji stupa na snagu krajem 2009. godine. Pod sloganom “Brza Srbija-NK2” SAMSS će u saradnji sa partnerima realizovati značajan broj promotivnih aktivnosti u cilju promovisanja Zakona o bezbednosti u saobraćaju, i unapredjenja sportskog automobilizma. 18. septembra u prostorijama Vitro Group, SAMSS organizuje proslavu 30 godina filma “Nacionalna klasa”. Predsednik Sportskog auto moto saveza Srbije, gospodin Dragoljub Lekić, izjavio je: "Ovo je godina velikih jubileja: 10 godina od osnivanja Sportskog auto moto saveza Srbije, 30 godina filma Nacionalna klasa, a Citroen ove godine slavi 90 godina postojanja. Pored toga, pre 70 godina na stazi oko Kalemegdana odrzan je prvi Grand prix u našoj zemlji. Ceo projekat je osmišljen u cilju unapređenja sportskog automobilizma, ali i poboljšanje bezbednosti u saobraćaju. Ukoliko želimo da se bavimo sportskom vožnjom, mesto za to je u namenskom prostoru i vremenu, odnosno brzo se vozi na sportskim stazama, a ne u gradu! Pored toga, u planu je i osnivanje nacionalnog trkačkog tima, koji će predstavljati naš sportski automobilizam.

Nastavak snimanja filma “Nacionalna klasa”

Prvi partner akcije je kompanija Telekom Srbija, a na današnjoj konferenciji kompaniju Telekom Srbija predstavljao je gospodin Vladimir Lučić, direktor Direkcije za komercijalne poslove “Telekom Srbija”: Sa Auto moto savezom sarađujemo i na polju povećanja bezbednosti dece u saobraćaju. "NK2 Brza Srbija" je, takođe, projekat koji će Telekom podržati, u cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju. Mi želimo brzu Srbiju, ali ne brzu Srbiju na putevima, već brzu Srbiju preko brzog interneta." - istskao je gospodin Lučić.

Nastavak snimanja filma “Nacionalna klasa”

Predstavnicima "sedme sile" obratio se i gospodin Goran Marković, reditelj filma “Nacionalna klasa”. "Odlično urađen posao, ostalo nam je samo da snimimo film, zar ne." - šaljivo je započeo Marković, i nastavio: "Moram da priznam da sam nekoliko puta dobijao predloge o nastavku filma Nacionalna klasa, ali nisam imao motiva i volje da to i učinim. Predlog gospodina Lekića zvučao mi je veoma zanimljivo i prihvatio sam ga. Ideja je sjajna, ali sada je na nama da prionemo na posao i pokrenemo projekat. Svima nam je poznato da novi filmovi teško mogu dostići popularnost starih, ali ja obećavam da ću dati sve od sebe." Komunikacioni cilj kampanje je podizanje svesti u javnosti i motivisanje svih sugrađana na savesno ponašanje prema sebi i drugima tokom vožnje, kao i jasno predstavljanje rizika koje nosi nepoštovanje saobraćajnih propisa, čime se značajno ugrožava bezbednost u saobraćaju. Nosioci kampanje su naš najtrofeniji automobilista nacionalne klase, Dušan Borković, direktor marketinga kompanije Vitro Group, Vojislav Lekić, i član autorskog tima, Aleksandar Grbović.

Nastavak snimanja filma “Nacionalna klasa”

Automagazin.rs

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Air Max Drift iskustvo - Spoj mode i adrenalina

Pod okriljem Tike šopa, specijalizovane prodavnice za prodaju limitiranih serija patika i garderobe, a povodom promocije najnovijih modela Nike Air Max Plus Drift patika, u Beogradu je organizovano jedinstveno adrenalinsko iskustvo...

123456. . .1595
Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje