AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Izuzetna akcijska ponuda za Opel Corsu 1.4 Turbo 100KS

Izuzetna akcijska ponuda za Opel Corsu 1.4 Turbo 100KS

Opel Srbija pripremio je izuzetnu akcijsku ponudu za sve kupce Opel Corse 1.4 Turbo 100 KS, sa 5 vrata i nivoom opreme ‘’Enjoy Premium Plus”. Za sve porudžbine do 30. septembra 2018, kupci mogu ostvariti značajnu uštedu od 2.948 evra. Tako da krajnja cena ovog automobila iznosi 11.990 evra.

Izuzetna akcijska ponuda za Opel Corsu 1.4 Turbo 100KS

Samo deo opreme ‘’Enjoy Premium Plus” podrazumeva:  metalik boju, šest vazdušnih jastuka, ABS, ESP, HSA -pomoć pri kretanju na uzbrdici, Start & Stop sistem, automatski klima uređaj,  trokraki upravljač obložen kožom, dodatno zatamnjena zadnja stakla. Prednji i zadnji parking senzori, kao i kamera za hod unazad sa kolor linijama za navođenje i detekcijom prepreka, čine parkiranje ovim automobilom  krajnje jednostavnim.  LED svetla za dnevnu vožnju, halogena prednja svetla i svetla za maglu omogućavaju odličnu vidljivost na putu. 

Izuzetna akcijska ponuda za Opel Corsu 1.4 Turbo 100KS

Deo opreme čini i sistem za informisanje i zabavu : multimedijalni sistem IntelliLink sa 7’’ ekranom osetljivim na dodir i pripremom za Apple CarPlay i Android Auto, kao i Bluetooth veza za pozive bez angažovanja ruku, emitovanje audio sadržaja i pristup telefonskom imeniku.


Važno je napomenuti da se iskazana akcijska cena ne može kombinovati sa Opel finansiranjem.


Nova Opel Corsa, osim skulpturne spoljašnosti ima i kompletno redizajniranu kabinu koju odlikuju visokokvalitetni materijali i prečišćeni oblici, dok duge horizontalne linije naglašavaju njenu prostranost. Vrhunski materijali, fine, glatke površine ili prirodna koža pružaju poseban doživljaj svim putnicima. Snažan i ekonomičan motor menja predstavu o performansama i efikasnosti malih autombila i čini novu Opel Corsu pravim gradskim automobilom.


PR

Toyotine premijere u Šangaju - Toyota ubrzava elektrifikaciju

Toyotine premijere u Šangaju - Toyota ubrzava elektrifikaciju

Toyota planira da tokom prve polovine 2020. na globalnom nivou u ponudu uvede više od 10 modela koje pokreće struja iz akumulatora i stalno se kreće napred u popularizaciji elektrifikovanih vozila, postavljajući cilj prodaje više od 5,5 miliona elektrifikovanih vozila na globalnom nivou do 2030. godine...

123456. . .1412
 Volkswagen ID. ROOMZZ
Slika nedelje