AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Mopedi će nadglasati avione za vikend

Mopedi će nadglasati avione za vikend

Stanovnici Surčina navikli su se na buku aviona koji im svakodnevno preleću iznad glava, ali će ih ono što im pripremamo u subotu uveče iznenaditi...

Sa početkom od 20 časova, na stazi Autokomerc karting centra, u Beogradu, nedaleko od aerodroma Nikola Tesla, u subotu 28. Jula vozi se treća trka Ipone Moped Endurance Cupa.


Izmenjena staza poznatog beogradskog kartodroma spremna je da na startu ugosti 28 ekipa, koje će se tokom četvoročasovne trke boriti za pobedu u trci i veoma vredne bodove u generalnom plasmanu.

Mopedi će nadglasati avione za vikend

Nakon dve trke, stanje u šampionatu je neizvesno, a dve prvoplasirane ekipe, ujedno i najveće favorite za pobedu, deli samo tri poena u generalnom plasmanu.


Prema planiranoj satnici, nezvanični treninzi otvaraju trkački dan od 20:00, da bi start trke klase Open bio u 22:15. Glavna trka dana, odnosno večeri u ovom slučaju, startovaće tačno u ponoć, a kraj je planiran za četiri sata posle ponoći.


Zainteresovani gledaoci nezvanične treninge timova koji će se takmičiti mogu ispratiti i u petak uveče, od 22:00 do 01:00.


PR

Zimska servisna akcija u Hondi

Zimska servisna akcija u Hondi

Tradicionalna Honda zimska servisna akcija, koja vozačima Honda modela obezbeđuje mnogobrojne pogodnosti kada je reč o održavanju i opremanju vozila počela je 01. novembra i trajaće do 31.marta 2019. godine...

123456. . .1390
Novi BMW serije 3 (G20)
Slika nedelje