AutoMAGAZIN - Vesti

ma nemoj
Aladin logo
www.automagazin.rs

Najnovije vesti iz auto industrije

Mopedi će nadglasati avione za vikend

Mopedi će nadglasati avione za vikend

Stanovnici Surčina navikli su se na buku aviona koji im svakodnevno preleću iznad glava, ali će ih ono što im pripremamo u subotu uveče iznenaditi...

Sa početkom od 20 časova, na stazi Autokomerc karting centra, u Beogradu, nedaleko od aerodroma Nikola Tesla, u subotu 28. Jula vozi se treća trka Ipone Moped Endurance Cupa.


Izmenjena staza poznatog beogradskog kartodroma spremna je da na startu ugosti 28 ekipa, koje će se tokom četvoročasovne trke boriti za pobedu u trci i veoma vredne bodove u generalnom plasmanu.

Mopedi će nadglasati avione za vikend

Nakon dve trke, stanje u šampionatu je neizvesno, a dve prvoplasirane ekipe, ujedno i najveće favorite za pobedu, deli samo tri poena u generalnom plasmanu.


Prema planiranoj satnici, nezvanični treninzi otvaraju trkački dan od 20:00, da bi start trke klase Open bio u 22:15. Glavna trka dana, odnosno večeri u ovom slučaju, startovaće tačno u ponoć, a kraj je planiran za četiri sata posle ponoći.


Zainteresovani gledaoci nezvanične treninge timova koji će se takmičiti mogu ispratiti i u petak uveče, od 22:00 do 01:00.


PR

Fordovi modeli mesec dana po izuzetnim cenama

Fordovi modeli mesec dana po izuzetnim cenama

Već na početku nove poslovne godine, Fordov ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser, kompanija Grand Motors, potencijalnim kupcima nudi priliku da po povoljnijim cenama od redovnih postanu vlasnici nekog od atraktivnih modela...

Nissan na sajmu CES predstavlja tehnologiju I2V

Nissan na sajmu CES predstavlja tehnologiju I2V

Na sajmu potrošačke elektronike CES, Nissan će predstaviti svoju viziju budućnosti za vozilo koje vozačima pomaže da „vide nevidljivo” spajanjem stvarnog svijeta sa virtualnim, čime stvara ultimativni doživljaj povezanog automobila...

123456. . .1397
Audi e-tron
Slika nedelje