AutoMAGAZIN - Sport

Rallye Monte Carlo 2022

Najnovije vesti iz auto industrije

Duval propušta Monte

Duval propušta Monte

Iako se njegovo ime nalazi na listi prijavljenih za prvi reli sezone 2007, Belgijanac Duval najverovatnije propušta Monte!

Duval propušta Monte

First Motorsport na žalost nije uspeo da iskupi dovoljno novca i naravno ništa od nastupa. Duval je ,blago rečeno, razočaran jer je Monte upravo onakav reli kakav njemu najviše odgovara. U izjavi za svoj sajt naglasio je da je prošle godine na istom reliju Skoda-i doneo prvu pravu pobedu na brzinskom ispitu. Šteta, moraćemo da sačekamo još malo ne bi li ponovo videli mlađanog Belgijanca na reli stazama, opcija i kombinacija izgleda ima puno. Janković Petar - Automagazin

WRC - Miloš Komljenović spreman za WRC avanturu

WRC - Miloš Komljenović spreman za WRC avanturu

Interspeed Racing Team je na jučerašnjoj konferenciji za novinare otkrio nove detalje vezane za nastup prve srpske reli posade u Svetskom Reli Šampionatu. Posada Miloš Komljenović i Aleksandar Jeremić nastupiće na šest trka Svetskog reli cirkusa u kategoriji JRC (Junior Rally Championship), u automobilu Renault Clio R3 pripremljenim u odeljenju Renaultovog tjunera Munaretta...
PWRC - Povratak Tango Rally teama

PWRC - Povratak Tango Rally teama

Problematični Argentinci se ipak vraćaju na svetsku reli scenu. FIA je popustila i Gabriel Pozzo će nastupiti na domaćem terenu za volanom Mitsubishi Lancera EVO 9.
WRC - Da potraja još malo......

WRC - Da potraja još malo......

...tražio bih drugi posao!, izjavio je Timo Rautiainen ( Gronholmov suvozač ) na cilju relija Norveška. Dve nedelje konstantnog napora posledica su FIA-ine odluke o "spajanju" relija radi smanjenja troškova. Ali i pored prednosti mnogi su našli gomilu nedostataka ovakvom sistemu takmičenja.
Rally - Peugeot 207 WRC

Rally - Peugeot 207 WRC

Kako stižu vesti iz Francuske uskoro nam stiže WRC verzija novog Peugeota 207. Ipak moram da razočaram sve ljubitelje relija, nema ništa od povratka francuskog lava u najjaču klasu relija. U pitanju je specijalna verzija bolida za rallycross.
Colin McRae čeka ponude

Colin McRae čeka ponude

Svetski reli šampion zvanično se povukao još 2003. godine. Pored periodičnih pojavljivanja na WRC sceni okušao se na Le Mansu, Dakaru, BTTCu, Porsche Cupu.......sve sa manje-više ( manje-manje ) uspeha.
Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje
Poredak - WRC Vozači
1.K. Rovanpera170
2.E. Evans145
3.T. Neuville134
4.O. Tanak104
5.S. Ogier98
6.E. Lappi87
7.T. Katsuta58
8.D. Sordo46