AutoMAGAZIN - Sport

Rallye Monte Carlo 2022
Poredak - F1 Vozači
1.M. Verstappen314
2.S. Perez 189
3.F. Alonso149
4.L. Hamilton148
5.C. Leclerc99
6.G. Russell99
7.C. Sainz92
8.Lando Norris69

Najnovije vesti iz auto industrije

Milos Pavlović - novčana pomoć Srbiji od Lamborghini Super Trofeo

Milos Pavlović - novčana pomoć Srbiji od Lamborghini Super Trofeo

Srpski automobilista Miloš Pavlović ostvario je nove zapažene rezultate prošlog vikenda, tokom druge runde trke u "Lamborgini Super Trofeju", ali osim takmičenja, kao uostalom i svi ostali naši sportsiti ovih dana, trudio se da što više svetsku javnost upozna sa problemima koji su posle katastrofalnih poplava nastali u Srbiji i regionu.

Milos Pavlović - novčana pomoć Srbiji od Lamborghini Super Trofeo

Lako je naišao na odobravanje čitave zajednice u okviru prestižnog takmičenja, ali Miloša je, uz veliku moralnu podršku našem narodu oduševila i materijalna pomoć u novcu kojeg su uplatili brojni timovi i pojedinci. Na račun preko adrese "http://floodrelief.gov.rs" sredstva su donirali kompanija Lamborgini, organizacija "SRO", "Porše Italija", tim "Bonaldi motorsport", popularni italijanski internet portal "automoto.it", Milošev suvozač Edoardo Piskopo i mnogi drugi a, iako sredstva nisu zanemarljiva, za našeg asa je posebno značajan obim podrške na koji je naišao od svojih kolega, rivala na stazi.

Miloš Pavlović izjava:

"Nisam očekivao da ću naići na ovako veliku solidarnost bez bilo kakve inicijative s moje strane. Ali, čitav "padok" i ljudi koji su mi bliski želeli su da nešto urade za nastradale u poplavama i njihova inicijativa me je zaista dotakla. Lepo je kada vidiš da humanost još postoji."

PR

Kružne trke - Nagrada Beograda 2015

Kružne trke - Nagrada Beograda 2015

U organizaciji Sportskog auto i karting saveza Srbije (SAKSS), a uz podršku Auto moto saveza Srbije (AMSS), AMS Osiguranja (AMSO), Sportskog saveza Srbije (SSS),  Ministarstva omladine i sporta i Skupštine grada Beograda, u subotu i nedelju, 27. i 28. juna 2015. godine, održaće se legendarna kružna auto trka na Ušću “Nagrada Beograda 2015”.

EKO Racing Team Vesnić neće nastupati na Ušću

EKO Racing Team Vesnić neće nastupati na Ušću

Iako su vozači EKO Racing Teama Vesnić sa nestrpljenjem očekivali vožnje pred domaćom publikom Milovan Mikica Vesnić i Rudi Pešović na žalost neće nastupiti na kružnoj trci koja je na Ušću zakazana za vikend koji je pred nama...

EKOSlovakia! Novi dupli podijum za Vesnića i Pešovića

EKOSlovakia! Novi dupli podijum za Vesnića i Pešovića

Nedelja u Slovačkoj je, može se reći, postavila stvari na svoje mesto u okviru šampionata centralne Evrope. Nakon jučerašnjeg peha Milovan Vesnić nije prepustio ništa slučaju a loša sreća je ostala iza srpskog asa tako da konkurenti realno nisu bili ni blizu da ga spreče u osvajanju sedme pobede u sezoni 2015.

Vesnić najbrži i na Slovakiaringu

Vesnić najbrži i na Slovakiaringu

EKO Racing Team Vesnić i dalje dominira šampionatom centralne Evrope na kružnim stazama. Ljubitelji automobilizma iz Slovačke, koja je ovog vikenda domaćin i najboljim vozačima sveta, mogli su da uživaju u perfektnim vožnjama, pre svih Milovana Vesnića...

Vesnić i Pešović najbrži u Banja Luci

Vesnić i Pešović najbrži u Banja Luci

I treći ovogodišnji trkački vikend šampionata centralne Evrope na kružnim stazama prošao je više nego uspešno za srpski EKO Racing Team Vesnić. Ekipa je rutinski odradila posao i u nedelju tako da je ponovljen rezultat od dan pre a Milovan Mikica Vesnić i Rudi Pešović na pozicijama jedan i dva doneli su timu nove vredne bodove. 

Dupla pobeda za Vesnića na RedBull ring-u

Dupla pobeda za Vesnića na RedBull ring-u

Ukratko, Milovan Mikica Vesnić i EKO Racing Team i dalje su nepobedivi! Konkurencija u okviru šampionata centralne Evrope jednostavno nema rešenje za brzog Užičanina, koji je i ovaj vikend u Austriji zabeležio duplu pobedu...

Milovan Vesnić i po kiši najbrži u Austriji

Milovan Vesnić i po kiši najbrži u Austriji

Milovan Mikica Vesnić zabeležio je treću, uzastopnu pobedu u okviru šampionata centralne Evrope na kružnim stazama, i tako nastavio niz započet pre mesec dana u Mađarskoj. Jaka kiša koja je padala celu noć nastavila je istim tempom i u subotu ujutro kada se srpski šampion i vozač EKO Racing Teama našao na startu...

Nagrada Beograda 2015 - otvoren Šampionat Srbije u automobilizmu

Nagrada Beograda 2015 - otvoren Šampionat Srbije u automobilizmu

U organizaciji Sportskog auto i karting saveza Srbije (SAKSS), a uz podršku Auto-moto saveza Srbije i grada Beograda, u nedelju 03. maja najmlađi takmičari u automobilizmu otvorili su ovogodišnji Šampionat Srbije u automobilizmu na kartodromu “Ada Huja” takmičenjem “Nagrada Beograda 2015”. 

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje
Poredak - WRC Vozači
1.K. Rovanpera170
2.E. Evans145
3.T. Neuville134
4.O. Tanak104
5.S. Ogier98
6.E. Lappi87
7.T. Katsuta58
8.D. Sordo46