AutoMAGAZIN - Sport

Rallye Monte Carlo 2022
Poredak - F1 Vozači
1.M. Verstappen314
2.S. Perez 189
3.F. Alonso149
4.L. Hamilton148
5.C. Leclerc99
6.G. Russell99
7.C. Sainz92
8.Lando Norris69

Najnovije vesti iz auto industrije

Stig vozio Milošev Lamborgini!

Stig vozio Milošev Lamborgini!

Srpski automobilista Miloš Pavlović ove godine nastupa u izuzetno atraktivnom evropskom "Lamborgini Super Trofej" šampionatu, koji je privukao pažnju čak i producentima najgledanijeg automobilskog šou-programa na planeti - Top Gear!

Ekipa u punom sastavu: Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond i tajanstveni Stig, helikopterom su stigli na autodrom u Monci i snimili prilog o "Super Trofej" automobilu, "galjardo LP 570-4" kojim pilotira upravo naš as koji je trenutno, u tandemu sa italijanskim vozačem Edoardom Piskopom, prvi u klasi "Pro".

Stazu je okupirala čitava armija zaposlenih u Top Gear produkciji i isto toliko ljudi iz Lamborginija, a Miloš je bio zadužen da Stiga upozna sa svim tajnama moćnog trkača, kojim je pre nešto manje od dva meseca pobedio upravo na čuvenom autodromu u blizini Milana.

Miloš Pavlović izjava:

"Ovo je bilo neobično i veoma zanimljivo iskustvo. Sve što je ekipa Top Gear-a danas radila bilo je veoma profesionalno u svakom njihovom koraku, zbog čega mi je zaista bilo zadovoljstvo da učestvujem u pripremi priloga o mom automobilu i pomognem Stigu da što pre bude pripremljen za vožnju. Mogu samo da kažem: Bravo Top Gear! Bilo je lepo gledati ih kako rade, jer je sve izgledalo veoma atraktivno, a bez velikog rizika."

Stig vozio Milošev Lamborgini!

Posle ove lepe obaveze, Miloša očekuje nastavak sezone u evropskom "Lamborgini Super Trofeju", trkama na stazi "Pol Rikar" u Francuskoj 28. i 29. juna.

PR

Pavlović bez plasmana u Imoli

Pavlović bez plasmana u Imoli

Srpski automobilista Miloš Pavlović, oficijelni vozač Lamborginija i takmičar u ekipi "Grasser racing", nije ostvario očekivani plasman na trci "12 časova Imole", koja se vozila na stazi "Enco i Dino Ferari" u blizini Bolonje...

24 sata Le Mana 2017 - Zanimljive informacije

24 sata Le Mana 2017 - Zanimljive informacije

Prestižna ekstremna trka izdržljivosti 24 sata Le Mana počinje danas u 15 sati. U kategoriji najbržih bolida iz kategorije LMP1, ovde godine na stazi će biti pet automobila fabričkih timova Toyota i Porsche, kao i jedan privatni tim...

12345678. . .22
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje
Poredak - WRC Vozači
1.K. Rovanpera170
2.E. Evans145
3.T. Neuville134
4.O. Tanak104
5.S. Ogier98
6.E. Lappi87
7.T. Katsuta58
8.D. Sordo46