AutoMAGAZIN - Sport

Rallye Monte Carlo 2022
Poredak - F1 Vozači
1.M. Verstappen314
2.S. Perez 189
3.F. Alonso149
4.L. Hamilton148
5.C. Leclerc99
6.G. Russell99
7.C. Sainz92
8.Lando Norris69

Najnovije vesti iz auto industrije

Lamborghini Super Trofeo - Miloš Pavlović ponovo juriša na podijum

Lamborghini Super Trofeo - Miloš Pavlović ponovo juriša na podijum

Srpski automobilista Miloš Pavlović ovog vikenda nastavlja takmičenje u okviru Lamborghini Super Trofeo šampionata...

Na stazi u Nirburgringu u subotu, 5. septembra voziće se dve trke, a naš automobilista ponovo očekuje dobar plasman posle odličnih rezultata na otvaranju sezone u Mizanu gde je sa klupskim kolegom, Meksikancem Raulom Guzmanom, zabeležio jednu pobedu i jedno treće mesto.


Vikend na čuvenoj gran-pri stazi u Nemačkoj počeo je kvalifikacijama u petak tokom kojih su Pavlović i Guzman ostvarili 5. startnu poziciju za obe trke, što je napredak u odnosu na kvalifikacije u Mizanu. S obzirom na nepredvidljive vremenske uslove u ovo doba godine u području staze, Pavlović očekuje veliku borbu, koja bi na kraju trebalo da donese nove pozicije na podijumu i važne bodove u borbi za titulu.

Lamborghini Super Trofeo - Miloš Pavlović ponovo juriša na podijum

Miloš Pavlović izjava:


"Posle kvalifikacija, moj kolega Raul i ja osigurali smo start iz trećeg reda za obe trke. To nije idealan rezultat kojem smo se nadali, ali smo svesni da još moramo da radimo kako bi poboljšali automobil i u trkama uspeli da dođemo do željenog rezultata. Radimo na tome, optimisti smo, posebno zato što smo se ipak kvalifikovali bolje nego na prvom trkačkom vikendu u Mizanu. Trke su duge, smatram da je naš automobil bolji tokom trka nego tokom kvalifikacija, zbog čega mislim da imamo šansu da zauzmemo dobre pozicije na kraju. Idemo dalje, borimo se!" Prva trka na programu je u subotu, 5. septembra u 13.20h, dok je druga na programu istog dana od 18.05h.


Trke mogu uživo da se prate preko linkova koje je obezbedio Lamborghini, a svi zainteresovani mogu da posete YouTube kanal ili Facebook stranicu “Squadra Corse” i uključe se u stream.


PR

Ekipa Alpine je spremna za WEC 2021

Ekipa Alpine je spremna za WEC 2021

Alpine za sobom ima odlične rezultate u trkama izdržljivosti i spreman je da se uhvati u koštac sa izazovima takmičenja u elitnoj kategoriji FIA-inog prvenstva u trkama izdržljivosti i na trci 24 sata Le Mansa 2021...

Miloš Pavlović: LST Paul Ricard - Izvestaj sa trke 1

Miloš Pavlović: LST Paul Ricard - Izvestaj sa trke 1

Pehovi nastavljaju da prate posadu „Target resinga“ Miloš Pavlović/Raul Guzman. Na prvoj trci poslednjeg trkačkog vikenda u okviru ovogodišnjeg Lamborgini Super Trofeo takmičenja, posada sa startnim broj 41 ostala je bez sigurnih bodova u poslednjem krugu trke posle bizarnog mehaničkog problema – otpadanja točka!

Miloš Pavlović - novi podobi po kiši u Belgiji

Miloš Pavlović - novi podobi po kiši u Belgiji

Srpski automobilista Miloš Pavlović i njegov klupski kolega, Meksikanac Raul Guzman, osvojili su 4. mesto na prvoj trci Lamborgini Super Trofeo takmičenja, koje se ovog vikenda održava na legendarnoj stazi Spa-Frankoršamp u Belgiji...

Miloš Pavlović u Barseloni - borba za titulu se nastavlja!

Miloš Pavlović u Barseloni - borba za titulu se nastavlja!

Karavan Lamborghini Super Trofeo takmičenja stigao je u Barselonu, na treću rundu u okviru šampionata Evrope. Srpski automobilista Miloš Pavlović i njegov kolega u automobilu „hurakan LP 620-2 ST evo“, Meksikanac Raul Guzman, sa optimizmom iščekuju dve trke na poznatoj gran-pri stazi „Katalunja“...

123456. . .23
2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje
Poredak - WRC Vozači
1.K. Rovanpera170
2.E. Evans145
3.T. Neuville134
4.O. Tanak104
5.S. Ogier98
6.E. Lappi87
7.T. Katsuta58
8.D. Sordo46