AutoMAGAZIN - Sport

Rallye Monte Carlo 2020
www.automagazin.rs
Poredak - F1 Vozači
1.L. Hamilton197
2.V. Bottas166
3.M. Verstappen126
4.S. Vettel123
5.C. Leclerc105
6.P. Gasly43
7.C. Sainz30
8.Lando Norris22
Poredak - WRC Vozači
1.O. Tanak240
2.S. Ogier212
3.T. Neuville199
4.A. Mikkelsen102
5.K. Meeke98
6.E. Evans90
7.J.M. Latvala84
8.E. Lappi83

Najnovije vesti iz auto industrije

Lamborghini Super Trofeo - Miloš Pavlović ponovo juriša na podijum

Lamborghini Super Trofeo - Miloš Pavlović ponovo juriša na podijum

Srpski automobilista Miloš Pavlović ovog vikenda nastavlja takmičenje u okviru Lamborghini Super Trofeo šampionata...

Na stazi u Nirburgringu u subotu, 5. septembra voziće se dve trke, a naš automobilista ponovo očekuje dobar plasman posle odličnih rezultata na otvaranju sezone u Mizanu gde je sa klupskim kolegom, Meksikancem Raulom Guzmanom, zabeležio jednu pobedu i jedno treće mesto.


Vikend na čuvenoj gran-pri stazi u Nemačkoj počeo je kvalifikacijama u petak tokom kojih su Pavlović i Guzman ostvarili 5. startnu poziciju za obe trke, što je napredak u odnosu na kvalifikacije u Mizanu. S obzirom na nepredvidljive vremenske uslove u ovo doba godine u području staze, Pavlović očekuje veliku borbu, koja bi na kraju trebalo da donese nove pozicije na podijumu i važne bodove u borbi za titulu.

Lamborghini Super Trofeo - Miloš Pavlović ponovo juriša na podijum

Miloš Pavlović izjava:


"Posle kvalifikacija, moj kolega Raul i ja osigurali smo start iz trećeg reda za obe trke. To nije idealan rezultat kojem smo se nadali, ali smo svesni da još moramo da radimo kako bi poboljšali automobil i u trkama uspeli da dođemo do željenog rezultata. Radimo na tome, optimisti smo, posebno zato što smo se ipak kvalifikovali bolje nego na prvom trkačkom vikendu u Mizanu. Trke su duge, smatram da je naš automobil bolji tokom trka nego tokom kvalifikacija, zbog čega mislim da imamo šansu da zauzmemo dobre pozicije na kraju. Idemo dalje, borimo se!" Prva trka na programu je u subotu, 5. septembra u 13.20h, dok je druga na programu istog dana od 18.05h.


Trke mogu uživo da se prate preko linkova koje je obezbedio Lamborghini, a svi zainteresovani mogu da posete YouTube kanal ili Facebook stranicu “Squadra Corse” i uključe se u stream.


PR

Karting - Jovanović protiv stranaca na Ada Huji za CEZ

Karting - Jovanović protiv stranaca na Ada Huji za CEZ

Četvrta trka Centralnoevropske zone CEZ, ujedno i prva u šampionatu Srbije, privukla je 28 takmičara na kartodrom Ada Huja. Posle jednogodišnje pauze, na trkalištu kraj Dunava viđene su interesantne borbe u svih pet klasa, s ukupno tri trke u svakoj...

123456. . .22
Bettina Fetzer ispred Mercedes-Benz S-Klasa 2021
Slika nedelje
Poredak - Reli Šampionat Srbije
1.Vladan Petrović0
2.Mile Cvjetičanin0
3.Vladimir Mirčić0
4.Branko Dukić0
5.Boris Đorđević0
6.Todor Stamenković0
7.Gianluca Rocco0
8.Petar Matović0