AutoMAGAZIN - Sport

Rallye Monte Carlo 2022
Poredak - F1 Vozači
1.M. Verstappen314
2.S. Perez 189
3.F. Alonso149
4.L. Hamilton148
5.C. Leclerc99
6.G. Russell99
7.C. Sainz92
8.Lando Norris69

Najnovije vesti iz auto industrije

Etihad Airways predstavio nove uniforme za F1 devojke

Etihad Airways predstavio nove uniforme za F1 devojke

Pre održavanja ovogodišnje trke za Etihad ervejz Veliku nagradu Abu Dabija u Formuli 1, predstavljene su nove uniforme za "grid devojke", koje je kreirao poznati njujorški dizajner nepalskog porekla, Prabal Gurung...

Etihad Airways predstavio nove uniforme za F1 devojke

Na predstavljanju novih uniformi u prestižnom Pedok klubu (Paddock Club) na stazi Jas marina (Yas Marina) u Abu Dabiju, čuveni kreator je ovim povodom izjavio: "Veoma nam je drago što smo kreirali ovu uniformu za Etihad. Etihadova saradnja sa svetom mode zaista predstavlja inovativan raskid sa tradicijom. Na sličan način, želeli smo da promenimo ustaljenu ideju o tome kako F1 devojke treba da budu obučene. Ponosni što smo zajedno kreirali trenerku sa izraženim ramenima i uz naš prepoznatljiv arhitektonski pristup - nešto pomalo neočekivano, ali ženstveno i snažno."

Etihad Airways predstavio nove uniforme za F1 devojke

Pripadnice kabinske posade Etihad ervejza će nositi novu uniformu tokom trodnevnog događaja. Stotine miliona ljubitelja Formule 1 širom sveta će moći da vide ovu uniformu i tokom TV prenosa trke.


Model Šanel Iman (Chanel Iman) je predstavila novu crnu trenerku putem kratkog filma i serije fotografija, koje su snimljene na stazi u Abu Dabiju, kao i ispred aviona A380 Etihad ervejza. Fotografije odražavaju snagu, kontrolu i sofisticiranost, u skladu sa glavnim odlikama vizije Prabala Gurunga i Etihad ervejza.

Etihad Airways predstavio nove uniforme za F1 devojke

Prabal Gurung, čija je istoimena etiketa osnovana 2009. godine, odrastao je u glavnom gradu Nepala, Katmanduu, a studije je završio na prestižnoj Parsons školi dizajna u Njujorku.


Saradnja sa Prabal Gurung je najnovija inicijativa kompanije Etihad ervejz, koja se u sve većoj meri povezuje sa modnom industrijom. Saradnja sa kreatorom uspostavljena je zbog veza koje ima sa svetom zabave, filmskom industrijom, medijima i teatrom, kao i zbog toga što je postao značajan ambasador sveta mode i feminizma, što Prabala čini savršeno pogodnim za ovaj projekat.  Prošle godine, Etihad ervejz je postigao globalni sporazum sa WME | IMG i postao dugogodišnji partner modne industrije, što ovu avio-kompaniju povezuje sa modnim prestonicama sveta.

Etihad Airways predstavio nove uniforme za F1 devojke

Patrik Pirs (Patrick Pierce), potpredsednik marketing partnerstava Etihad ervejza, je izjavio: "Saradnja na izradi nove uniforme za F1 devojke odraz je naše stalne posvećenosti svetu mode čiji je Etihad ervejz sastavni deo. Saradnja sa Prabalom bila je sjajna – on se savršeno uklapa sa avio-kompanijom i dobar je izbor kreatora nove uniforme za jedan od najvećih događaja u regionu. Srećni smo što smo imali priliku da ga ugostimo."


PR

Vettel napušta Ferrari

Vettel napušta Ferrari

Četvorostruki šampion sveta u Formuli 1, Sebastian Vettel, posle aktuelne sezone će napustiti Ferrari. 32-godišnjem Nemcu ističe ugovor, a prema agenciji DPA, pregovori o novom ugovoru nisu uspeli...

VN Japana 2019 - Bottas pobednik!

VN Japana 2019 - Bottas pobednik!

Na trci za VN Japana 2019, sa prve dve pozicije su startovali takmičari Ferrarija, ali je podle fantastičnog starta, pobedu odneo Valtteri Bottas u Mercedesu...

1234567. . .173
Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje
Poredak - WRC Vozači
1.K. Rovanpera170
2.E. Evans145
3.T. Neuville134
4.O. Tanak104
5.S. Ogier98
6.E. Lappi87
7.T. Katsuta58
8.D. Sordo46