AutoMAGAZIN - Sport

Rallye Monte Carlo 2022
Poredak - F1 Vozači
1.M. Verstappen314
2.S. Perez 189
3.F. Alonso149
4.L. Hamilton148
5.C. Leclerc99
6.G. Russell99
7.C. Sainz92
8.Lando Norris69

Najnovije vesti iz auto industrije

F1 - Devojke i supruge vozača Formule 1

F1 - Devojke i supruge vozača Formule 1

Devojke i supruge vozača Formule 1 privlače veliku pažnju javnosti, većina njih ne samo zato što su supruge, već zato što su uspešne žene ili atraktivne lepotice koje krase stranice najpopularnijih svetskih jet-set magazina...

F1 - Devojke i supruge vozača Formule 1

Raikkonen i Minna-Mari "Minttu" Virtanen

 

Kimi Raikkonen


Kimi Raikkonen je, pored Sebastiana Vettela, vozač koji ne deli svoju privatnost na socijalnim mrežama. Međutim, to se ne može reći za njegovu partnerku. Trenutna partnerka Raikkonena je model Minna-Mari "Minttu" Virtanen, koja se u januaru ove godine porodila. Raikkonen je dobio sina.


Ali, Raikkonen je jednom već bio oženjen, i to sa bivšom Miss Skandinavije, Jenni Dahlman (1981), 2004. godine. Njihiv brak je okončan 2014. godine.

F1 - Devojke i supruge vozača Formule 1

Jenson Button i Louise Griffiths


Jenson Button

Dugogodišnja partnerka Jensona Buttona je bila britanska pevačica i glumica Louise Griffiths. Ova veza je završena 2005. godine. Nova "prilika" ukazala se Jensonu Buttonu 2009. godine, kada je počeo da se zabavlja sa modelom sa japanskim i argentinskim korenima Jessicom Michibatom (1984). Krajem prošle godine, oni su se venčali.

F1 - Devojke i supruge vozača Formule 1

Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger


Lewis Hamilton

Pre nego što je stigao u Mercedes, Lewis Hamilton je važio za vozača koji relativno često pravi incidente na stazi. Nepouzdanost na takmičenjima, često je povezivana sa njegovim privatnim životom, koji u poređenju sa Buttonovim, nije bio stabilan.

Dugogodišnja partnerka dvostrukog svetskog šampiona, bila je slavna Nicole Scherzinger. Posle nekoliko prekida, oni su ove godine definitivno završili svoju vezu. Nakon toga, tabloidi su prepuni spekulacija o njegovoj novoj izabranici. Najnovija spekulacija govori, da je Hamilton u vezi sa pevačicom Rihannom, a govorka se da je njegova nova izabranica i američki model Gigi Hadid.

F1 - Devojke i supruge vozača Formule 1

Fernando Alonso i Lara Alvaraz


Fernando Alonso

Pisalo se 2006. godine, kada se Alonso borio za svoju drugu šampionsku titulu, da se oženio španskom pevačicom Raquel del Rosario iz grupe Sueño de Morfeo. Međutim, on se krajem 2011. godine razveo. Nekoliko meseci kasnije, njegova nova devojka bila je ruski model Dasha Kapustina. Od početka 2015. godine, njegova nova izabranica je španska novinarka Lara Alvaraz (1986). Ona je radila u raznim programima (uključujući i Moto GP) i televizijama. Trenutno radi na televiziji Antena 3.

F1 - Devojke i supruge vozača Formule 1

Anna Raffaela Bassi sa sinom


Felipe Massa

Brazilac svoju suprugu Annu Raffaelu Bassi (1978) poznaje od 2002. godine. Pet godina kasnije, oni su se venčali, a 2009. godine se rodio sin Felipinho, koji je veoma zainteresovan za fudbal, manje nego za trke.

F1 - Devojke i supruge vozača Formule 1

Vettelova izabranica Hanna Prater


Sebastian Vettel

Vettel veoma uspešno "čuva" svoj privatni život. Svoju partnerku, Hannu Prater, koja ima nemačke i britanske korene, zna još od školskih dana. U januaru 2014. godine rodila im se ćerka Emily.

F1 - Devojke i supruge vozača Formule 1

Nico Rosberg i Vivian Sibold


Nico Rosberg

Nemac se prošle godine venčao sa svojom dugogodišnjom partnerkom Vivian Sibold. Uskoro treba da im se rodi ćerka.


Foto: Instagram

Formula 1 Abu Dhabi 2015 - fotografije

Formula 1 Abu Dhabi 2015 - fotografije

Na trci u Abu Dhabiju, Nico Rosberg je zabeležio treću uzastopnu pobedu u završnici sezone. Aktuelni šampion i Rosbergov timski kolega iz Mercedesa, Lewis Hamilton, morao se zadovoljiti drugim mestom. Predstavljamo vam fotografije snimljene u Abu Dhabiju...

F1 Meksiko 2015 - Rosberg hop, Ferrari trop

F1 Meksiko 2015 - Rosberg hop, Ferrari trop

Na trci za VN Meksika 2015 trijumfovao je Nico Rosberg u Mercedesu, koji je vodeću poziciju sebično držao od starta do cilja. Drugi kroz cilj prošao je njegov timski kolega Lewis Hamilton, a na treći stepenik podijuma popeo se Valtteri Bottas (Williams)...

Formula 1 se vraća u Meksiko - zanimljivosti o stazi

Formula 1 se vraća u Meksiko - zanimljivosti o stazi

Formula 1 se vraća na rekonstruisanu stazu u Meksiku, gde ćemo ovog vikenda videti veće maksimalne brzine nego u Monzi. Stazu je osmislio slavni arhitekta Hermman Tilke, tako da možemo očekivati velike izazove, kako za pilote, tako i za tehniku...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje
Poredak - WRC Vozači
1.K. Rovanpera170
2.E. Evans145
3.T. Neuville134
4.O. Tanak104
5.S. Ogier98
6.E. Lappi87
7.T. Katsuta58
8.D. Sordo46