Opel Adam - Kreiraj Adama u svom stilu
Početna
Vesti
Test
Saveti
Predstavljamo
Kamioni
Forum
Sport
Formula 1
WRC
Domaći reli
Kružne trke
Brdske trke
Galerije
Posteri
Formula 1
WRC
Evropski reli
Domaći reli
Kružne i brdske
Sajam
Auto show
Auto oglasi
Novi automobili
Intervju
Vaše fotografije
Marketing
Linkovi
RSS brdske trke
Kontakt
 
Ford Fiesta - Grand Motors
 
 
 
ma nemoj
 
Rallye Monte Carlo 2017
 
 
Automobili
 
www.automagazin.rs
 
Auto magazin

Brdske trke - Igor Dekleva, po novu pobedu u Austriju28.08.2007

Brdske trke - Igor Dekleva, po novu pobedu u Austriju

Iskusni poznavaoci brdskih trka sa prostora bivše Jugoslavije odavno priželjkuju okršaj trojice automobilsta sa moćnim, preko 300KS jakim, ST bolidima. Igora Deklevu (Alfa 156 ST), Danka Bakrača (Vauxall Vectra ST) i Milovana Vesnića (Opel Vectra ST) smatraju najbržim momcima svojih domovina, ali na žalost za sada ništa od velikog duela.

Brdske trke - Igor Dekleva, po novu pobedu u Austriju

Slovenca Deklevu nismo gledali na Tari, a on se sledećeg vikenda bori za novu pobedu u Austriji. Šampionat Slovenije se sledeći vikend "seli" u susednu Austriju gde se u zimskom turističkom centru Simonhohe održava zajednička runda oba šampionata. Pred takmičarima je staza duga 2.530 metara a u nedelju, počev od 11h, voziće se tri laufa. Vozač AK Elektrodekleva, aktuelni šampion Slovenije Igor Dekleva, posle prve ovogodišnje pobede u Lučinama će pokušati da se suprostavi jakim domaćinima. "U Simonhohe putujem potpuno opušten. To mi je omogućio dobar plasman u Lučinama. U Austriji ću nastupiti sa istim automobilom, Alfa Romeom 156 ST. Pokušaću da se domognem najvišeg odličja, iako dugi pravci staze Simonhohe više odgovaraju brzim Lanciama." - otkriva nam svoje planove pred start Dekleva. Petar Janković - Automagazin

Komentari

Facebookdel.icio.usStumbleUponDiggGoogle+Twitter
Trenutno nema komentara.

Dodajte komentar

* Potrebne informacije
(neće biti objavljeno)
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
Od brojeva 56, 14 i 27, koji je najmanji?
 
Unesite odgovor:
 
 
 

Brdske trke, Malačka 2008 – Lolita u Hrvatskoj! 08.05.2008

Brdske trke, Malačka 2008 – Lolita u Hrvatskoj!
Kao i svaka “devojčica” Gabriella Pedroni ima omiljenu igračku. To što ova 27-godišnja Italijanka voli da se trka, a omiljena igračka joj je Formula 3000, nije je sprečilo da svom žutom Lola b99/90 bolidu da i nadimak, Lolita. Gabriela i Lolita su i glavni favoriti brdske trke INA Malačka koja se narednog vikenda održava u Hrvatskoj.
Detaljnije...
 

Brdske trke, Vodno 2008 – Franjo Kunčer ubedljiv 07.05.2008

Brdske trke, Vodno 2008 – Franjo Kunčer ubedljiv
Crnogorski automobilista Franjo Kunčer koji ove godine nastupa za hrvatski klub AMK Mihovil iz Šibenika bio je više nego ubedljiv u Makedoniji na stazi Vodno pokraj Skoplja. U svojoj formuli Nissan Coloni oborio je rekord staze i bio za više od 12 sekundi brži od svog zemljaka i pobednika klase ST, odličnog Miloša Asanovića u Hondi Accord.
Detaljnije...
 

Brdske trke – Denny Zardo pobednik Rechberga 29.04.2008

Brdske trke – Denny Zardo pobednik Rechberga
Otvaranje sezone na evropskom brdu proteklo je u borbi Italijana Denny-a Zarda i Mađara Laszla Szalaza, oba u Reynard formulama. Mađar je u prvoj vožnji bio najbrži ali je Zarda u drugom prolazu 5.050 metara dugom stazom deklasirao protivnike i u zbiru pobedio sa skoro 2.5 sec prednosti ispred Szalaza.
Detaljnije...
 

Brdske trke, CEZ – Vodno, najava trke 24.04.2008

Brdske trke, CEZ – Vodno, najava trke
U organizaciji Castrol Primo Racing Teama iz Skoplja u terminu 02.-04. maja 2008-me godine održaće se najpoznatije automobilističko takmičenje u Makedoniji, brdska trka Vodno. Pored CEZ-a ovogodišnje izdanje okupiće i takmičare koji se boduju za FIA IHHC, FIA EEC, Alpe Adria i Adriatic Cuo kao i makedonski, crnogorski i hrvatski šampionat.
Detaljnije...
 

Brdske trke – Počinje Šampionat Evrope 22.04.2008

Brdske trke – Počinje Šampionat Evrope
36-tim izdanjem trke Rechberg u Austriji počinje Šampionat Evrope na brdskim stazama. Takmičenje koje se održava narednog vikenda (25.-27. aprila) prema najavama organizatora biće spektakl koji će okupiti preko 200 vozača iz 12 zemalja.
Detaljnije...
 

Brdske trke CEZ, Rabac-Labin – Kiša odredila pobednike 14.04.2008

Brdske trke CEZ, Rabac-Labin – Kiša odredila pobednike
Pobednik prve brdske trke za Šampionat Hrvatske i CEZ je mladi Saša Radola sa Hondom Civic Type-R! Verovatno se pitate šta je sa formulama, ST automobilima, silnim Cosworth-ima? “Pomela” ih kiša koja je u drugoj vožnji počela padati baš pri kraju Radoline vožnje i tako drastično poremetila stanje generalnog plasmana.
Detaljnije...
 

Brdske Trke, CEZ – Rabac-Labin 2008 09.04.2008

Brdske Trke, CEZ – Rabac-Labin 2008
Narednog vikenda u Hrvatskoj, tačnije u Istri na stazi Rabac-Labin kreće prva trka koja se boduje u okviru Centralno-Evropske Zone (CEZ) i prvo brdo Šampionata Hrvatske. Lista prijava na kojoj se nalazi preko 100 imena obećava dobru borbu.
Detaljnije...
 

Brdske trke – Mogul racing team, pripreme za sezonu 2008 27.03.2008

Brdske trke – Mogul racing team, pripreme za sezonu 2008
Beogradskom Mogul Racing Teamu prošle sezone na brdskim stazama drugo mesto u generali pobeglo je za samo 0.5 bodova. Ipak sa Šampionom u klasi V, Draganom Mićanovićem i trećeplasiranim u klasi IV, Borisom Šelembom, tim godinu iza sebe može okarakterisati kao uspešnu. Ohrabreni, u 2008-mu Mogul Racing Team ulazi sa još većim ambicijama.
Detaljnije...
 

Brdske trke – Naša brda u Evropi 08.01.2008

Brdske trke – Naša brda u Evropi
Svetska automobilistička federacija (FIA) objavila je kalendar takmičenja za predstojeću sezonu brdskih trka u Evropi. Tara u organizaciji AMSK Balkan i Bor koji organizuje PSTT G.A.G.A. Ford će, nadamo se, ugostiti i neke od evropskih automobilista.
Detaljnije...
 
1 . . . 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
 
BMW i Inside Future Concept (2017)
 
 
 
Opel Sajam BG Car Show 2016
 
Pirelli World Rallying
 
 
Super Test
 
Poredak - Reli Šampionat Srbije
1.Vladan Petrović0
2.Mile Cvjetičanin0
3.Vladimir Mirčić0
4.Branko Dukić0
5.Boris Đorđević0
6.Todor Stamenković0
7.Gianluca Rocco0
8.Petar Matović0
 
 
F1 bolid Ferrari 2014
Koju oznaku biste dali novom Ferrari bolidu za sezonu 2014?
F14 T
F14 Maranello
F14 Scuderia
F166 Turbo
F616