AutoMAGAZIN - Kamioni

Najnovije vesti iz auto industrije

Volvo Trucks: Pevačica Mapei isprobava život na točkovima

Volvo Trucks: Pevačica Mapei isprobava život na točkovima

Volvo Trucks nastavlja sa originalnim marketingom, ovoga puta kroz rijaliti TV seriju sa pevačicom Mapei. Tokom devetodnevnog putovanja po Evropi snimaće novi muzički video spot sa rediteljkom Lizom Minu Morberg...

Volvo Trucks: Pevačica Mapei isprobava život na točkovima

U tome će im pomoći Volvo kamion pun rekvizita i Jens Karlson, jedan od najboljih vozača u svetu i akter filma „The Epic Split“. Tako će nastati TV serija „Reality Road“.


„TV serijom ’Reality Road’ želimo da pokažemo efikasnost svojih usluga“, kaže Per Nilson, direktor službe za odnose sa javnošću u firmi Volvo Trucks. „Da bi se kamion stalno kretao putem, usluge povezane sa njim važne su koliko i sam kamion. Istovremeno želimo da napravimo zabavnu TV seriju koja će privući širu publiku. Koliko znam, prva smo firma koja koristi rijaliti TV u marketinške svrhe“, kaže on.

Tokom serije, pevačica Mapei, čije je poslednje izdanje bio hit „Don’t Wait“, i rediteljka Liza Morberg snimaće muzički video spot za Mapeinu novu pesmu „millionwaystolive“. Pomagaće im Jens Karlson, vozač kamiona sa 28-godišnjim iskustvom i precizni vozač u reklamama firme Volvo Trucks pod nazivom „The Epic Split“ i „The Ballerina Stunt“.


„Moj zadatak u ovoj seriji je da vozim kamion i da se brinem za to da putovanje bude što bezbednije, kao i da pokažem šta posao vozača kamiona podrazumeva. Bio sam i ranije pred kamerama, ali ovo je nešto potpuno drugačije. Ranije sam samo vozio i nisam morao da pričam pred kamerama“, kaže Jens Karlson.

Volvo Trucks: Pevačica Mapei isprobava život na točkovima

Osim toga što ćete videti kako se usluge firme Volvo Trucks testiraju na razne načine, pratićete kako se Mapei upoznaje sa svetom kamiona i njegovim izazovima. Između ostalog, videćete je tokom nastupa sa izvođačima-transvestitima na kamionskom trajektu na putu za Poljsku, tokom spontanog koncerta u predgrađu Pariza i tokom vratolomije na dva točka u Berlinu.


Serija ima ukupno osam epizoda. Prve tri će biti objavljene na YouTube kanalu za Volvo Trucks 11. juna.

Volvo Trucks: Pevačica Mapei isprobava život na točkovima

Činjenice: „Reality Road“


Reklamni spot za „Reality Road“ će biti objavljen na YouTube kanalu za Volvo Trucks 9. juna. Serija ima osam epizoda koje će biti objavljivane u grupama tokom tri nedelje, počevši od 11. juna.


Pogledajte:



Činjenice: Usluge firme Volvo Trucks


Odgovarajuće usluge su najbitnije za postizanje maksimalne radne efikasnosti. Prema studiji firme Volvo Trucks, osam od deset neplaniranih zastoja može se izbeći preventivnim održavanjem. Asortiman usluga firme Volvo Trucks garantuje produktivnost kamiona, manju potrošnju goriva i bezbedniju vožnju. Usluge uključuju obuku vozača, savete za gorivo i non-stop pomoć na putu preko službe Volvo Action Service.


Saznajte više:

 

http://www.volvotrucks.com/trucks/serbia-montenegro-market/sr-sc/services/

Volvo Trucks: Pevačica Mapei isprobava život na točkovima

Činjenice: Jens Karlson


Jens Karlson radi kao vozač kamiona 28 godina. Prethodno je učestvovao u naprednoj preciznoj vožnji u reklamama firme Volvo Trucks pod nazivom „The Epic Split“ i „The Ballerina Stunt“. Jens Karlson svakodnevno prevozi cisterne od Švedske do drugih krajeva severne Evrope.


Upoznajte Jensa:



Činjenice: Mapei


Mapei se probila na međunarodnu scenu 2007. pesmom „Video Vixens“. Na njenom prvom studijskom albumu pod nazivom „Hey Hey“, objavljenom 2014, nalaze se singlovi „Don’t Wait“ i „Change“. Mapei je rođena 1983. na Roud Ajlandu u SAD. Došla je u Švedsku sa deset godina i od tada živi na relaciji između Stokholma i Sjedinjenih Država. Pogledajte Mapei u emisiji „Večernji šou sa Dejvidom Letermanom“.


Upoznajte Mapei:


Volvo Trucks Serbia

3D štampanje metala-Tehnologija budućnosti za lakše i kompaktnije motore

3D štampanje metala-Tehnologija budućnosti za lakše i kompaktnije motore

Tim inženjera i dizajnera kompanije Renault Trucks radi na proizvodnom procesu aditivna proizvodnja - 3D štampanje metala – kako bi se povećale performanse motora. Tehnologija budućnosti ubrzano postaje realnost, kao što se može videti na kompleksnim delovima koji su već ugrađeni u Euro VI motore i uspešno testirani.

Kamioni sa pantografom - ekološka budućnost u Švedskoj

Kamioni sa pantografom - ekološka budućnost u Švedskoj

Švedska je jedna od zemalja, koje imaju veoma ambiciozan plan po pitanju emisije štetnih materija. Do 2030. godine, na tamošnjim putevima videćemo vozila koja uopšte neće emitovati štetne materije, a jedna od ključnih stvari za postizanje ovog cilja biće projekat Electric Road...

Nacionalno finale Volvo takmičenja u ekonomičnoj vožnji 18. juna

Nacionalno finale Volvo takmičenja u ekonomičnoj vožnji 18. juna

Četvrtim predfinalnim nadmetanjem, koje je 28. maja održano u Novim Banovcima, u Srbiji je završen prvi ciklus ovogodišnjeg Volvo takmičenja u ekonomičnoj vožnji – The Drivers’ Fuel Challenge. Sada su poznata imena šesnaestorice vozača, koji će svoje umeće pokazati na nacionalnom finalu, zakazanom za 18. jun, u Volvo prodajno-servisnom centru u Novim Banovcima...

Rally Sweden 2024 - Thierry Neuville
Slika nedelje