AutoMAGAZIN - Kamioni

Najnovije vesti iz auto industrije

Jeftinije servisiranje Renault kamiona starijih od četiri godine

Jeftinije servisiranje Renault kamiona starijih od četiri godine

Za sve koji poseduju Renault kamione starije od četiri godine pripremljena je znatno povoljnija ponuda za redovno servisiranje od standardne, dok se za delove koje treba zameniti odobrava 25 odsto popusta...

Uz moto „Želimo da Vaš Renault ostane 100% Renault“, vlasnicima kamiona ove marke koji su stariji od četiri godine do kraja 2015. se nudi mogućnost da u ovlašćenim radionicama - servisnim centrima u Novim Banovcima, Novom Sadu i Čačku obave redovno servisno održavanje po povoljnim, znatno sniženim cenama.


Servisna kampanja “4+” podrazumeva redovan servis kamiona koji uključuje zamenu ulja i prečistača (filtera) za ulje u motoru, zamenu prečistača goriva, zamenu separatora goriva, kompjutersku dijagnostiku i još 24 najvažnija pregleda na vozilu.

Cene za ove usluge su znatno povoljnije od redovnih, recimo, za Mascot 150 ovaj „komplet“ usluga (ulje, delovi i rad) košta 15.448,24 dinara, za vozila sa motorima dxi5 160, 190, 220 – 19.559,03 dinara, za kamione s motorima dxi7 240, 280 – 23.041,60 dinara, za vozila sa dci motorima – 24.778,73 dinara, a za ona sa pogonskim agregatima DXI 11, 12, 13 – 33.708,43 dinara. Sve navedene cene su bez PDV-a.


A za sve popravke za kojima se ukaže potreba nakon ovog pregleda, ovlašćene Renault servisne radionice pripremiće posebnu ponudu - sa 25% popusta na delove potrebne za te popravke.


Za sve popravke i delove ugrađene u ovlašćenim Renault servisima u Srbiji važi dvogodišnja garancija.

 

Renault Trucks podseća vlasnike vozila ove marke da su da su originalni Renault delovi i visokostručna usluga edukovanih majstora u ovlašćenim servisima najpouzdanije i najisplativije rešenje za njihov posao.


PR

3D štampanje metala-Tehnologija budućnosti za lakše i kompaktnije motore

3D štampanje metala-Tehnologija budućnosti za lakše i kompaktnije motore

Tim inženjera i dizajnera kompanije Renault Trucks radi na proizvodnom procesu aditivna proizvodnja - 3D štampanje metala – kako bi se povećale performanse motora. Tehnologija budućnosti ubrzano postaje realnost, kao što se može videti na kompleksnim delovima koji su već ugrađeni u Euro VI motore i uspešno testirani.

Kamioni sa pantografom - ekološka budućnost u Švedskoj

Kamioni sa pantografom - ekološka budućnost u Švedskoj

Švedska je jedna od zemalja, koje imaju veoma ambiciozan plan po pitanju emisije štetnih materija. Do 2030. godine, na tamošnjim putevima videćemo vozila koja uopšte neće emitovati štetne materije, a jedna od ključnih stvari za postizanje ovog cilja biće projekat Electric Road...

Nacionalno finale Volvo takmičenja u ekonomičnoj vožnji 18. juna

Nacionalno finale Volvo takmičenja u ekonomičnoj vožnji 18. juna

Četvrtim predfinalnim nadmetanjem, koje je 28. maja održano u Novim Banovcima, u Srbiji je završen prvi ciklus ovogodišnjeg Volvo takmičenja u ekonomičnoj vožnji – The Drivers’ Fuel Challenge. Sada su poznata imena šesnaestorice vozača, koji će svoje umeće pokazati na nacionalnom finalu, zakazanom za 18. jun, u Volvo prodajno-servisnom centru u Novim Banovcima...

2024 Toyota Land Cruiser
Slika nedelje