AutoMAGAZIN - Kamioni

Najnovije vesti iz auto industrije

Volvo Trucks priručnik za korišćenje funkcija šasije u aplikacijama

Volvo Trucks priručnik za korišćenje funkcija šasije u aplikacijama

Volvo Trucks sada nudi priručnike za vozače u novoj verziji, za internet i za pametne telefone i tablete. Cilj je da klijenti, vozači i mehaničari na svakom mestu i u svakom trenutku imaju pristup ažuriranim podacima koji se odnose samo na korišćenje funkcija šasije...

U današnje vreme, prilikom kupovine novog Volvo Trucks kamiona, kupci dobijaju štampani priručnik za korišćenje funkcija šasije. Od sada će taj priručnik biti dostupan i u digitalnom obliku i biće mnogo funkcionalniji.

"Naš digitalni priručnik za vozače korisniku pruža stalan pristup svim specifičnim i ažuriranim informacijama o vozilu koje su mu na raspolaganju čak i kada nije na mreži. Digitalni priručnik ima alatke uz pomoć kojih će korisnici na mnogo jednostavniji način pronaći ono što im je potrebno. Priručnik sadrži slike i snimljena uputstva koji pokazuju kako da se najbolje iskoriste različite funkcije kamiona objašnjava Malin Ersman, projektni menadžer u kompaniji Volvo Trucks.

Osim toga, novi priručnik za vozače može da doprinese i povećanju radne efikasnosti vozila. Inženjeri u servisnoj radionici odmah vide tačnu konfiguraciju kamiona i u mogućnosti su da brže odgovore na razna pitanja o načinu korišćenja različitih funkcija na vozilu.

Novi Volvo Trucks digitalni priručnici za vozače su besplatni i na raspolaganju su za modele Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM i Volvo FMX, osim za kamione proizvedene u Južnoj Americi.

Volvo Trucks priručnik za korišćenje funkcija šasije u aplikacijama

Novi digitalni priručnici za vozače dostupni su i na internetu i kao aplikacije koje mogu da se preuzmu putem AppStore i Google Play da bi se koristile na pametnim telefonima i tabletima.

Volvo Trucks Serbia

Mini sajam Kegelovih prikolica 7. aprila u Dobanovcima

Mini sajam Kegelovih prikolica 7. aprila u Dobanovcima

SDT Group, novi uvoznik i serviser poluprikolica, prikolica i specijalnih nadgradnji jednog od najpoznatijih evropskih proizvođača, nemačke kompanije Kegel /Kögel/, 7. aprila, u svom sedištu – u Dobanovcima (Sretenjska 4) organizuje druženje sa dosadašnjim i budućim kupcima i mini izložbu priključnih vozila ove renomirane marke...

Čačanski Autoprevoz prvi kupac Volvo hibridnih autobusa na zapadnom Balkanu

Čačanski Autoprevoz prvi kupac Volvo hibridnih autobusa na zapadnom Balkanu

Od početka aprila u sistem gradskog prevoza u Čačku biće uključeno 10 Volvo gradskih autobusa s hibridnim pogonom, koji je za te potrebe kupio renomirana prevoznik Autoprevoz doo. Čačak će biti prvi grad u Srbiji i na zapadnom Balkanu u kojem se za prevoz putnika koristi ne samo ovakav Volvo autobus, već i ovakav tip vozila sa modernom pogonskom grupom.

Rally Croatia 2024 - Sebastien Ogier
Slika nedelje